Kamper

Norsk Topphockey

 

Full fyr i teltet!

Helgens oppgjør i DNB Arena trenger ikke all verdens introduksjon. Oilers og Storhamar har dominert norsk hockey de seneste sesongene og leder an i høstens seriespill. Legg til spillere og trenere som har beveget seg mellom klubbene og kjennskap og vennskap mellom boksene, og du får en herlig oppskrift på en aften skapt for hockey.

 

For å toppe partyfaktoren inviterer vi til oktoberfest i Oilersfamilien denne lørdagen. Kampen er i praksis utsolgt, men det kan dukke opp re-solgte billetter etc.

Følg med på denne linken om du ønsker plass på festen. 

Mye på spill

Så klør det nok i revansjelysten i begge garderober. Storhamar slo oss for enkelt i sesongens første møte, da det ble 2-0 på Hamar i 2. serierunde.

Petter Thoresens mannskap er på sin side garantert sugne å korrigere siste minne fra DNB Arena. Da tapte de forrige sesongs avgjørende NM-finale, og måtte se en etterlengtet kongepokal bli igjen i Stavanger.

Saken fortsetter under bildet. 

Oilersmålvakt Henrik Holm (bildet) har passert fantastiske 700 kamper i drakten. Kun CDA og Dennis Sveum hører til samme selskap i klubbens foreløpige historie. Her Henrik og gutta i sesongens foreløpig eneste oppgjør mot Storhamar. Det endte med seier 2-0 til de blågule hjemme i Fjøset. (Foto: Fredrik Olastuen.)

Heder og ære

Flere av våre spillere blir hedret foran nedslepp denne lørdagen. Dan Kissel får blomster for å ha tangert CDAs rekord på 615 poeng for klubben. Anders Tangen Henriksen det samme for 300 kamper.

Kissel The Missil og Andy kommer imidlertid ørlite i skyggen av den tredje av kveldens hedersmenn. Henrik Holm passerte tidligere i oktober 700 kamper i oilersdrakt og mottar som tredje spiller i historien klubbens sølvpuck!

Kampen

Nedslepp i DNB Arena er 18.00. Dørene åpner 16.30.

Du kan lese digitalt kampprogram på denne linken. Det er jubilanten med 700 kamper Henrik Holm og Tristin Langan som signerer papirutgaven etter kamp denne lørdagen.

Mediaguide foran oppgjøret leser du her, som alltid levert av Trygve Svendsen.

Troppen

Langtidsskadde Tommy Kristiansen er ute. Ellers alle mann alle.