Kamper

Norsk Topphockey

 

Garasjen neste

Første femtedel av seriespillet i Fjordkraft-ligaen 2021/2022 er unnagjort. Alle lag har møtt hverandre en gang. Lørdag er det duket for second date, på motsatt hjemmearena av første treff. For Oilers betyr det Manglerud Star i Garasjen. Nedslepp er 16.00.

 

Det endte med en komfortabel 6-0 seier til Oilers i det første møtet mellom lagene i DNB Arena 16. september.

Gutta fra Manglerud har i det hele tatt hatt en tung start på sesongen. De grønnkledde har kun de to poengene fra overtidsseieren mot Lillehammer i første kamp på kontoen, og ligger med det foreløpig sist på tabellen.

Oilers på sin side ligger på tredje plass i en foreløpig tett og jevn toppstrid. Kan gutta ta med en sier hjem fra lørdagens oppgjør blir det i så fall den fjerde strake.

Troppen

En rekke skadeforfall å melde på løperplass denne lørdagen dessverre. Tommy Kristiansen, Dan Kissel, Anders Tangen Henriksen og Ludvig Hoff er alle uaktuelle til kampen i Garasjen.

Andreas Klavestad er imidlertid tilbake på back, etter å ha sonet fire kampers karantene.

Følg kampen

Nedslepp i Garasjen er 16.00.

Andreas Klavestad er tilbake på isen etter fire kampers karantene når Oilers møter Manglerud Star i Garasjen lørdag ettermiddag. Her fra et tidligere møte mellom lagene i DNB Arena. (arkivfoto: Oddmund Sola)