Kamper

Norsk Topphockey

 

Gjør klar kastearmen

Hva har Paul Traynor, Mathias Trettenes, Anders Henriksen, Mike Hoeffel, Tommy Kristiansen, Phillip Cornet, Kristian Forsberg, Markus Søberg og Jarrett Burton til felles? De har alle scoret bamsemålet i DNB Arena!

 

Søndag får forhåpentligvis den eksklusive klubben et nytt medlem, om ikke Anders, Tommy eller Markus skulle finne på å bli først til to. Vi er i alle fall klare for McDonalds BamseBonanza. Det er bare å glede seg.

Barnas store dag

BamseBonanza har blitt en fin tradisjon. Etter første kosedyr fant veien ut på isen vinteren 2013 har arrangementet gått av stabelen årlig, bortsett fra pandemisesongen 2020/2021. Populært er det også, og selv om publikum i alle aldre trives er det liten tvil om at de yngste i Oilersfamilien koser seg litt ekstra.

Slik blir det sikkert denne søndagen også, og vi byr selvsagt på for liten og stor. Av aktiviteter i publikumsområdet nevner vi ansiktsmaling og lykkehjul, og det det blir grøt og saft til alle som seg hør og bør en adventssøndag. Så har vi barnespeaker klar når line-up skal presenteres. Kule tegninger på kuben også.

Sammen for noe større

Så har vi på BamseBonanza også fokus på noe som er større enn kampen om tre poeng. Vår gode samarbeidspartner McDonalds har en årrekke støttet Stine Sofies Stiftelse og arbeidet for voldsutsatte barn og familier. På BamseBonanza slutter også vi oss til den gode saken.

Om du vil støtte stiftelsens arbeid kan du gjøre det på flere måter. For eksempel kjøpe Oily-Bamse i shoppen som du kaster på isen når gutta scorer sitt første mål. Vi gir 50 kroner for hver solgt bamse videre til den gode saken.

En sikker vinner blant publikum. McDonalds BamseBonanza er på plass søndag 4. desember. (foto: Oddmund Sola)