Kamper

Norsk Topphockey

 

Gledelig støtte!

At Oilers støttes i sitt samfunnsrettede arbeid er ingen nyhet. Klubben har i alle år hatt publikum og samarbeidsnettverk i ryggen også utenfor isen, det seg være til større enkeltstående prosjekter eller Oilersspillernes Veldedelighetsfonds langsiktige arbeid med støtte til smått og stort som rører seg i Oilersfamilien. Vi opplever også støtte fra stadig bredere hold.

 

Oilers opplever nemlig oppmuntrende respons også fra organisasjonslivet utenfor klubben. Her to ferske eksempler litt utenfor allfarveien vi er vant med.

Odd Fellow Losje 31 Erling Skjalgsson valge før jul å tildele årets sosiale midler til Oilersspillernes Veldedighetsfond, øremerket klubbens arbeid for det ukrainske ungdomslaget Sdyshor 2007. Et gledelig julehilsen som kommer godt svært godt med i arbeidet med å holde gjengen fra Kharkiv aktive i det norske seriesystemet.

På nyåret fikk vi nok en oppmuntring, denne gang fra byens politiske liv. Stavanger FrP gir nemlig sin Barne- og ungdomspris for 2022 til Oilers.

Vi takker for støtten og flying start på et år vi håper skal by på mye glede, såvel på som utenfor isen. Sammen er vi sterke!

Odd Fellows Geir Svendsrud (til venstre) og Arnt Eivind Roth Halvorsen på besøk på trening med Sdyshor 2007. Informasjons- og samfunnskontakt Kjetil Garvik, ikke fullt så staselig antrukket i midten. (foto: oilers.no)
Tore Christiansen og Kjetil Garvik på besøk under Stavanger FrPs årsmøte hvor Grete Kvalheim delte ut Barne- og ungdomsprisen 2022 på vegne av partiet. (foto: Leif Arne Moi Nilsen)