Kamper

Norsk Topphockey

 

Greg Mauldin forsterker Oilers

Oilers har signert den amerikanske løperen Greg Mauldin. Avtalen strekker seg i utgangspunktet ut sesongen. Mauldin er høyrefattet, 36 år gammel, opprinnelig fra Boston og kommer fra spill i EBEL med Zagreb, som grunnet økonomiske problemer har måttet fristille flere av sine spillere denne sesongen. Han kommer til Stavanger over helgen og vil være spilleklar så snart arbeidstillatelsen foreligger.

Oilers sportssjef Pål Higson har signert en spiller med lang erfaring og solide skussmål.

– Mauldin tar massevis av erfaring med seg til Stavanger. Før inneværende sesong spilte han i Ingolstadt i tysk toppserie. Trener Tommy Samuelsson gir ham de beste referanser. Det samme gjør tidligere oilerstrener Larry Huras, som før det hadde Mauldin i den sveitsiske toppserieklubben Friboug-Gotteron i fem sesonger. En solid, toveis løper med kvaliteter i begge ender av banen, ikke ulik Jacob Lagace, sier en fornøyd Pål Higson.

Avtalen med Maudin er av det litt åpne slaget.

– Greg har signert for resten av sesongen, men vi har opsjon på å kunne avslutte til landslagsoppholdet i februar, uten at det i seg selv er et poeng. Det henger sammen med skadesituasjonen til David Morley, som han primært erstatter. Vi har ledig en syvende plass på utlendingskvoten, men avventer litt med å avgjøre om Mauldin er denne spilleren, avslutter klubbens sportssjef til oilers.no

Du kan lese Greg Mauldins statistikk på Elisteprospects. 

Den amerikanske løperen Greg Mauldin forsterker Oilers andre del av sesongen. (Foto: Frank Jansky, ZUMAPRESS.com)