Kamper

Norsk Topphockey

 

Greg Mauldin fortsetter i Oilers

Vi lader opp til 17. mai med en solid gladmelding fra DNB Arena. Han vant endelig en nasjonal tittel da Oilers hentet Byttå 24. april, samtidig som han ble kåret til sluttspillets MVP. Få tippet vel det da en alvorlig skade satte ham på sidelinjen vinteren 2020. Men Greg Mauldin er ikke som andre godt voksne ungdommer.

 

– Måten Greg leverte varene da han kom tilbake til oss siste del av sesongen taler vel sitt eget språk, sier sportssjef Pål Higson til oilers.no, godt fornøyd med å ha fått signaturen til den snart 40 år gamle løperen ytterligere en sesong.

– Greg er «next to none» når det kommer til fysisk form, så alder og erfaring i hans tilfelle er kun et pluss, sier en godt fornøyd sportssjef.

Han understreker også verdien av vår foreløpig siste signering utenfor isen.

– Greg bringer med seg så mye mer enn bare det hockeymessige. Hans rolle i garderoben, hans lederegenskaper, forbildet han er får våre yngre spillere og ikke minst posisjonen han har blant våre supportere er bokstavelig talt gull verdt. sier Pål.

Hovedpersonen selv gleder seg også til mer spill for Oilers.

– Jeg er ydmyk og takknemlig for alt vi fikk oppleve denne våren. Nå håper jeg alle får en fin sommer før vi møtes igjen i august. Jeg gleder meg virkelig til en ny sesong i Stavanger hvor vi får muligheten til å skape nye minner sammen, sier Greg til oilers.no.

Vi ønsker Greg Mauldin god sommer tilbake og gleder oss til å ha ham med på laget i 2022/2023.

I sin kamp nummer 1000 som profesjonell spiller vant Greg Mauldin endelig en nasjonal tittel, da han kunne juble med Daniel Bøen Rokseth bildet) og resten av gutta for Byttå i CC Amfi 24 april. Nå er Greg sulten på mer med Oilers. foto: Fredrik Hagen)