Kamper

Norsk Topphockey

 

Groruddalen neste

Det nærmer seg slutten på Vålerengas gjesteopphold i Furuset Forum. Til høsten skal laget spille på Nye Jordal. Dermed blir det siste tur Grorud for gutta i seriesammenheng denne tirsdagen. Så får vi se om NM-sluttspillet byr flere møter mellom lagene senere i sesongen.

Oppgjørene mellom Oilers og Vålerenga har vært jevne og spennende hele sesongen. Vi står riktignok med seier i alle fire, men tre av kampene har endt 2-1. Den ene sågar etter straffeslgskonkurranse.

Regn derfor med et topptent og revansjesugent VIF i den TV-sendte bataljen tirsdag. Shampo og co. kjemper også om den viktige fjerdeplassen på tabellen, som gir hjemmebanefordel i kvartfinalerunden. I øyeblikket innehar de plassen to poeng foran Frisk Asker. De kan også se oppover på tabellen, hvor Lillehammer på tredjeplass har fire poengs forsprang med en kamp mer spilt.

For Oilers handler det om å forberede seg best mulig til sluttspill og jakte videre på poengrekorden fra 2012. Vi mangler seks poeng på tangering med fire kamper igjen å spille.

Troppen 

Skadesituasjonen er den samme som foran lørdagens oppgjør mot Stjernen.

Det betyr at Jeppe Meyer, Kristian Forsberg, David Morley, Ludvig Hoff og Thomas Berg-Paulsen alle står over oppgjøret mot Vålerenga.

Artikkelen fortsetter under bilde.

Klart for sesongens femte møte mellom Oilers og Vålerenga denne tirsdagen. Det tredje i Furuset Forum. (foto: Peter Honore)

Følg kampen

Kampstart i Furuset Forum er 19.00.

Runden

Vålerenga – Oilers er eneste oppgjør i GET-ligaen denne tirsdagen. Runden fortsetter torsdag med følgende kamper:

  • Narvik – Frisk Asker
  • Stjernen – Manglerud Star
  • Grüner – Storhamar
  • Sparta – Lillehammer