Kamper

Norsk Topphockey

 

Grüner gjester i Movemberkampen

Klart for høstens mest hårete aften i DNB Arena. Årets Movemberkamp går mot gutta fra Løkka på Oslo Øst. Gutta på laget har samlet til bart og aksler denne torsdagskvelden en drakt som kun er i bruk denne ene gangen. Det eksklusive klenodiet blir så auksjonert ut til inntekt for arbeidet med menns helse. Nedslepp i DNB Arena er 18.00.

 

 

Billetter til bartekampen kjøper du her. 

Noen kvelder kan et formålet være større enn sporten i seg selv. Dette er en slik kveld.

Når det er sagt er kampen mot Grüner spennende så det holder. Oilers sloss om viktige poeng i jakten på Stjernen øverst på tabellen. Og vi har en høne å plukke med nettopp Grüner. Laget fra Dælenenga er det eneste vi ikke har slått etter ordinær tid så langt denne sesongen. På tid med en trepoenger rett og slett.

Oilers spiller også sin første hjemmekamp på en måned denne torsdagen. Ikke siden oppgjøret mot Sparta 30. oktober har gutta spilt foran egne supportere. Regn med at det motiverer litt ekstra.

De fire strake bortekampene siden den gang har for øvrig resultert i tre seiere og ett overtidstap. Solid. Formkurven er i det hele tatt positiv for Kaptein Sveum og co. Dennis setter forresten klubbrekord mot Grüner. Han står i øyeblikket med 535 eliteseriekamper i oilersdrakt. Likt med CDA. Torsdag kveld er han forbi.

Før kamp

Du finner mediaguide foran torsdagens oppgjør på denne linken.

Det er Nicolai Bryhnisveen og Steve Whitney som signerer program etter kamp denne gang. Her kan du lese digital versjon.

Troppen

Nicolai Bryhnisveen, Kristian Østby, Christian Wetteland og Steve Whitney er alle på skadelisten foran Movemberkampen.

Unggutten Nils Høva supplerer på back og får med det sin debut for A-laget mot Grüner.

Denne gjengen er klar for såvel tre poeng som masse støtte til Movember i kampen mot Grüner torsdag kveld. (foto: Kjetil Garvik)