Kamper

Norsk Topphockey

 

Grüner neste

Etter den solide serieåpningen mot Manglerud Star torsdag ble lørdagens møte med Storhamar en nedtur for gutta. Da er det kanskje like greit at kampene kommer tett? Allerede tirsdag kveld får vi muligheten til å komme tilbake på vinnersporet. Gjester i DNB Arena er Grüner. Nedslepp 18.00.

 

Grüner ble tippet til bunnstrid av de fleste foran sesongen. Så langt ser det også ut som om veien blir lang om gutta fra Løkka skal rive til seg en historisk sluttspillplass. De tre første kampene har alle endt med tap. Hele 2-7 for nyopprykkede Ringerike kjentes nok ekstra surt for gjengen i de lilla-svarte draktene.

Desto mer sultne vil de være på et godt resultat i Stavanger. Det blir opp til oss å sørge for at poengkontoen drøyer minst en runde med å åpne.

Les deg opp

På denne linken finner du mediaguide foran kampen.

Her kan du lese vårt digitale kampprogram.

Troppen

Nicolai Bryhnisveen og Christian Wetteland er skadet og ute mot Grüner. Steve Whitney spiller heller ikke.

Rundens gladmelding er at vi denne tirsdagen får se Martin Lefebvre på isen i DNB Arena.

Følg kampen

Nicolai Bryhnisveen spiller ikke tirsdagens oppgjør mot Grüner grunnet skade. Vi krysser imidlertid fingrene for at Nico får se gutta komme tilbake på vinnetsporet etter lørdagens tap på Hamar. Her fra et tidligere oppgjør mellom lagene i DNB Arena. (foto: Oddmund Sola)