Kamper

Norsk Topphockey

 

Gullkampen fortsetter

Oilers leverte til meget + og vel så det da de møtte Sparta i toppkamp forrige lørdag. I dagene som kommer venter ytterligere to utfordrere til seriegullet, begge på fremmed is. Først ut er Storhamar torsdag. Nedslepp i det TV-sendte oppgjøret fra Fjøset er 19.00.

 

Premissene foran møtet med Petter Thoresens mannskap er klare. En trepoenger til Oilers vil øke avstanden på tabellen til 11 poeng og i praksis hekte vertskapet av i gullkampen. Tar de gulblå alle poengene ser de imidlertid ryggen på serielederen og kan jakte det edleste metallet hele veien inn.

En garantert heltent motstander med andre ord. For ikke si revansjesugen. Oilers har slått Storhamar i samtlige oppgjør så langt denne sesongen. Å sette skapet på plass foran eget publikum vil dermed smake ekstra godt for hjemmelaget.

Snur vi på det vil nok en oilersseier bety clean sweep i seriespillet mot en av de argeste konkurrentene for gutta. Slikt gir selvsagt selvtillit inn mot et sluttspill hvor forrige sesongs finalemotstander nok en gang kan bli en hovedutfordrer til Byttå.

En rett og slett herlig og ikke minst spennende toppkamp på gang denne torsdagen!

Artikkelen fortsetter under bildet. 

Duket for et toppoppgjør med mye i potten når Colton Beck og Patrick Thoresen (bildet) barker sammen i Fjøset på Hamar torsdag kveld. Her fra et tidligere opp mellom llagene. (arkivfoto: Oddmund Sola)

Troppen

Gledelige nyheter å melde på skade- og sykdomsfronten. Anders Tangen Henriksen er tilbake i laget etter noen kamper på sidelinjen.

Også langtidsskadde Kristian Østby er tilbake i trening. #4 ikler seg riktignok i rød drakt som betyr begrenset kontakt, men forhåpentligvis ser Kristian snart enden på et langt skadeavbrekk.

Følg kampen

Nedslepp i CC Amfi er 19.00.