Kamper

Norsk Topphockey

 

Gullmarkering torsdag

Oilers er seriemester i GET-ligaen 2019/20. Gullmedaljene ble sikret i Eidsiva Arena 2. februar. Torsdagens oppgjør mot Frisk Asker er første anledning til å feire mesterskapet sammen vårt fantastiske publikum i DNB Arena. Den sjansen lar vi selvsagt ikke gå fra oss.

Gutta er klare. Representanter fra Norges Ishockeyforbund og GET er til stede for å dele ut medaljer og pokaler. Banner er i hus. Den siste viktige ingrediensen for en verdig markering er deg. Vi håper publikum stopper igjen etter kampslutt og nyter øyblikket sammen med spillere og støtteapparat.

Artikkelen fortsetter under bildet. 

Greg Mauldin (til venstre), Dan Kissel og resten av Oilers skal feire seiegullet på isen etter kampslutt mot Frisk torsdag. Gutta håper publikum blir igjen i hallen for å dele opplevelsen. (foto: Trude Hatseth Arnes)

Seremonien etter kampslutt blir avviklet på følgende måte:

  • Oilers og Frisk Asker takker av og mottar hvert lags bestemannspris. Frisk går av isen.
  • Gullmedaljer deles ut til Oilers’ spillere og støtteapparat.
  • Seriemesterpokal og GETs ligapokal deles ut.
  • Gutta samles til lagbilde med pokaler.
  • Bannerheising til klubbhymnen Hjemmakamp.

Artikkelen fortsetter under bildet. 

Husker du? Oilers har sikret klubbens første og eneste seriegull i Siddishallen. (foto: Lars Kristian Aalgaard)

Åres seriemesterskap er det femte så langt i Oilers’ historie. Her litt om de foregående fire.

2011/2012

En suveren sesong fra Oilers side, med gull både i serie og NM-sluttspill. Som i år ble seriemesterskapet sikret allerede 2. februar, mot Frisk Asker i Siddishallen. Den gang gjensto det sju runder av seriespillet. .

2014/2015

Nok en avgjørelse på hjemmebane. 21. februar. Sesongens Hockey&Heels faktisk.  Motstander denne lørdagen var Storhamar som også skulle ble finalemotstander i NM-sluttspillet senere på våren.

2015/2016

Oilers sikret denne sesongen seriegullet i nest siste serierunde, lørdag 5. mars. Serietoer Lørenskog tapte sin kamp mot Stjernen og Oilers kunne med det sikre gullet mot Vålerenga på Jordal. Få ting smaker vel bedre. Sesongen sponsorturnering gikk for øvrig av stabelen i DNB Arena denne lørdagen. Du kan godt si det ble fest da gutta kom hjem fra Oslo…

2016/17

Denne vinteren ble vi seriemester fra TV-stolen. Som sesongen før i den nest siste serierunden. Oilers vant sin kamp lørdag, og Lørenskog måtte vinne mot Lillehammer søndag for å holde spenningen oppe. Det gjorde de ikke. Dermed kunne banneret heises i DNB Arena to dager senere, sammen med banneret for seriegull til unggutta på Oilers U20. En flott opplevelse!

Sist vi ble seriemestre. I 2016/17. Torsdag er det duket for nok en ærefull markering, etter kampen mot Frisk Asker i DNB Arena. (foto: Oddmund Sola)