Kamper

Norsk Topphockey

Halvspilt serie

Tiden flyr som kjent i godt selskap. Passer vel godt å si om første del av sesongen 2019/20, i alle fall om du har hjertet i Oilers. Torsdag kveld runder vi halvspilt serie mot samme motstander som gjestet Stavanger i åpningskampen 12. september. Stjernen på besøk i DNB Arena med andre ord. Nedslepp 18.00.

Her kjøper du billett til oppgjøret.

Og la deg ikke lure av tabellen. Gutta fra Fredrikstad ligger på 7. plass foran møtet med serieleder Oilers. Stjernen har imidlertid vunnet fem av sine seks siste kamper og er dermed ligaens formlag sammen med oss.

Rødtrøyene kommer fra seier mot Lillehammar i forrige runde, det eneste laget som har slått Oilers etter ordinær tid så langt denne sesongen. Alt ligger med andre ord til rette for et jevnt og spennende oppgjør torsdag kveld.

Du kan lese deg opp på statistikk og fakta til kampen i vår mediaguide.

Nedenfor ser du fersk episode av magasinet Hjemmakamp. Sportssjef Pål Higson er gjest i programmet og tenker høyt rundt halvspilt serie og kampen mot Stjernen.

Artikkelen fortsetter under videoen. 

Troppen

Status er den samme som i lagets siste kamper. Det betyr at trioen Markus Vikingstad, Gred Mauldin og Markus Søberg fremdeles er på skadelisten.

Runden

Full runde i GET-ligaen denne torsdagen. Foruten kampen i DNB Arena spilles følgende oppgjør:

  • Manglerud Star – Grüner
  • Lillehammer – Vålerenga
  • Storhamar – Frisk Asker
  • Narvik – Sparta