Kamper

Norsk Topphockey

 

Historisk bartefredag

Det er ikke hvilken som helst hockeykamp som spilles i når Oilers tar imot Narvik Artic Eagles fredag kveld. For første gang i historien er vi vertskap for en motstander fra vår nordlige landsdel. Det er også duket for bartefest igjen i DNB Arena.

Billetter til kampen mot Narvik Artic Eagles kjøper du her.

Trygve Svendsen leverer som vanlig mediagudie med fakta og statistikk foran kampen.

Etter to års opphold er vi altså tilbake i kampen for menns helse. Og vi har stolte tradisjoner. Nærmere 1,3 millioner kroner totalt fra Oilers til Movembers arbeid er resultatet fra tidligere år. For ikke å glemme det viktigste, vårt bidrag i kampen mot tabuene og hjelpen til å gi menns helse et ansikt.

Fredagens oppgjør spilles i unike drakter som auksjoneres ut til inntekt for Movember. Klikk på lagbildet under for å komme direkte til auksjonssiden på Facebook.

Troppen

Ludvig Hoff, Tine Klofutar og Markus Vikingstad står alle over fredagens oppgjør grunnet skade. Henrik Holm overlater keeperplassen til Jonas Wikstøl.

Artikkelen fortsetter under bildet. 

Klart for Movember-kampen 2019. De unike draktene auksjoneres til til inntekt for kampanjen. (foto: Trude Halseth Arnes)

Nordnorske debutanter

Så kan vi endelig ønske et lag fra vår nordlige landsdel velkommen til elitekamp i DNB Arena. Narviks opprykk til GET-ligaen har vært et friskt pust for hele Hockey-Norge. Ikke bare har elitefamilien blitt geografisk større. Gutta fra malmbyen innerst i Ofotfjorden har også slått godt fra seg på isen, så vel hjemme i Nordkraft Arena som på bortebane sørpå.

Takk for sist

Gjensyn med gamle kjenninger blir det også. Kampen blir nok ekstra spesiell for vår egen Jørgen Kvål som er på lån hos de arktiske ørnene. Jørgen spilte senest i oktober sju kamper for oss.

Videre husker nok mange Svein Petter Falk-Larsen som fra 2015 – 2017 feiret to dobbeltgull i Stavanger. Falk er idag blant Narviks beste poengplukkere. Bare å holde godt øye med #52 altså. Siste mann på mimrelisten er backen Tan Hellerød. Tan spilte to kamper for Oilers tilbake i sesongen 2013/14.

Nedenfor kan du se fersk episode av magasinet Hjemmakamp. Høy bartefaktor. Oilers’ daglige leder Terje Haukali og gutta fra Brødrene Fevangs Barberstue er innom i programmet.