Kamper

Norsk Topphockey

 

Hockeyfesten alle vant

Zuccarello All Star Game 2017 er historie. For fjerde gang samlet Mats Zuccarello en herlig blanding hockeyprofiler og kjendiser til fest og moro i DNB Arena, til inntekt for Right To Play sitt arbeid med lek og idrett som virkemiddel for barn og unge i vanskeligstilte områder. 

Og fest og moro ble det. ZASG kårer bare vinnere, noe det var mange av denne augustkvelden. Ikke minst Right To Play, som etter veldedighetsmiddagen kunne notere nye 1.3 millioner til sitt arbeid.

Under bildet kan du lese Tobias Eikens’ referat fra festen på isen.

Team Zuccarello og Team Forsberg sørget sammen for 15 scoringer og mye moro i DNB Arena onsdag kveld. (foto: Oddmund Sola)

Forsbergs Icebreakers vant igjen

Etter to perioder så gjestene fra Sverige ut til å ha full kontroll på kampen med en 3-7 ledelse, men Team Zuccarello la et konstant press gjennom hele siste periode.

Men tross presset slapp de til Nicklas Bäckström en gang og dermed var Carl Hagelins mål i siste sekund ett for lite. Icebreakers vant for andre året på rad og sluttresultatet denne gang var 7-8.

Artikkelen fortsetter under bildet. 

Nok et stikk til Søta Bror. Peter Forsbergs spillere knep seieren fra Zucca og co. i hovedkampen, for andre år på rad. Uten at det betyr allverden en kveld som denne. (foto: Lars Kristian Aalgaard)

Peter Forsberg hadde denne gang tatt med seg rekkekameratene sine fra junior-VM i 92/93 Markus Näslund og Niklas Sundström. De tre lagkameratene sto for 69 poeng på 7 kamper i nevnte junior-VM og vokste alle opp i Örnsköldsvik og MODO før deres veier skiltes i NHL. Dette var siste gang de spilte sammen.

Artikkelen fortsetter under bildet. 

Kveldens frontfigur i skuddet. Right To Play-ambassadør Mats Zuccarello samlet nok en gang troppene til fest og moro i DNB Arena. (foto: Lars Kristian Aalgaard)

Zuccarello hadde med seg nåværende og tidligere lagkamerater fra New York Rangers som Brady Skjei, Mika Zibanejad, Oscar Lindgren og regjerende Stanley Cup mester med Pittsburgh Carl Hagelin.

Kompiser fra landslaget var og med. Steffen Søberg i mål, Brede Czisar og Morten Ask på backen og Martin Ylven som løper. Lokale innslag var ex-Oilers Christian Dahl Andersen og Rudolfs Balcers.

Den som viste best igjen på isen var dog Anaheim Ducks Rikard Rakell som disket opp lekkerbiskener som viste igjen både i målprotokollen og på isen.

Artikkelen fortsetter under bildet. 

På gamle tomter. Petter Thoresen var tilbake i manesjen under ZASG 2017. Som keeper på Team Pepsi Max i kjendiskampen. (foto: Oddmund Sola)

I kjendiskampen var det tre mann som markerte seg sterkt. De to gamle landslagskollegene Mini Jakobsen og Ronny Johnsen scorte 2 mål hver for sine lag, men rapperen Erik Mortvedt sine tre mål vippet kampen til fordel for Team Pepsi Max, tross en kraftig sluttspurt fra Team Æ.

Noe av æren må og tilfalle Petter Thoresen som for anledningen sto i mål, han vant duellen med Vidar Riseth som begynte imponerende sterkt i sin første hockeykamp men trøtnet mot slutten av kampen.

Første gjeng på isen. Vårt eget Superlag hadde æren av å være maskoter under ZASG 2017. (foto: Oddmund Sola)