Kamper

Norsk Topphockey

 

Hvilke låter vil du høre på kamp?

Vi er klare for andre del av kampanjen Iskald Drøm.  Del 1 handlet om å få nye oilerssanger inn i katalogen. Responsen var bra. Så bra at vi sannsynligvis ender opp med å gi ut flere av låtene sammen. Mer informasjon om dette kommer etter hvert. Nå handler det om å få inn tips fra publikum om ønskemusikk på kamp. Hvilken musikk synes du passer når Oilers spiller i DNB Arena?

Dette er nemlig et tema som engasjerer mange. Tilbakemeldingene gjennom sesong og ikke minst på våre brukerundersøkelser bekrefter dette. Og meningene er mange. Heldigvis. Det er det som gjør temaet så spennende. Oilersfamilien kjennestegnes av mangfold. Da skal mangfold også prege musikken på våre kamper. Nå vil vi høre dine forslag.

Under bildet kan du lese hvordan du konkret kan bidra. 

Du kan foreslå låter i to kategorier:

1. Generelt

Det spilles mye musikk i løpet av en hockeykamp. Før kamp, i spilleopphold, i pauser og så videre. Kom med forslag til låter du tror vil passe på disse spillelistene.

2. Spesielle situasjoner

Musikk setter stemning til ulike kampsitusasjoner. Ved utvisning. Etter scoring. Når vi har vunnet eller tapt. Når gutta knuffer eller motstanderen sutrer. Bare for å nevne noen eksempler. Har du forslag til musikk som passer i disse eller andre situasjoner under kamp? Del dem med oss.

Gå til Oilers’ side på Facebook for å foreslå låter og eventuelt delta i diskusjon med andre supportere. Ønsker du bare å bidra med forslag kan disse sendes til Kjetil Garvik på kjetil.garvik@oilers.no.