Kamper

Norsk Topphockey

 

It’s time for The Comeback

Sjelden har det passet bedre å låne en linje fra kampintroen. Vi tenkte nok større enn kvartfinale da vi lekte med filmtrailer-språket og lanserte actiondramaet The Comeback i sesongens sluttspillkampanje. Men blås idet. Det hører nemlig til sjeldenhetene at et lag lykkes i et sluttspill uten å ha vært nede i kjelleren en tur. Vinner vi kongepokal i midten av april ser vi fort tilbake på de tidlige tapene mot Sparta som kampene vi lærte mest av. Men da gjelder det å vinne denne mandagen…

Et nytt tap vil nemlig gjøre bakken veldig bratt. Så ærlige må vi være. Sesongens viktigste kamp hittil på gang altså. Og vi trenger all støtte vi kan få fra tribunen.

Kjøp billett til det tredje kvartfinaleoppgjøret her.

Mediaguide til kampen kan du lese på denne linken. 

Troppen

Markus Søberg venter fremdeles på å bli kampklar. Patrick Ulriksen står også over etter en smell i den forrige kvartfinalen.

Det er derimot gledelig å melde at Phil Lane endelig er tilbake etter et lengre opphold. #29 er klar til å bidra i mandagens viktige oppgjør.

Artikkelen fortsetter under bildet. 

Stephan Vigier har scoret i begge kvartfinalene mot Sparta så langt. Kan #37 og resten av gutta vippe resultatet vår vei mandag kveld? (arkivfoto: Oddmund Sola)

Full kvartfinalerunde denne mandagen. Foruten oppgjøret i DNB Arena spilles følgende kamper:

  • Storhamar – Stjernen (2-0 i kamper)
  • Vålerenga – Manglerud Star (1-1 i kamper)
  • Lillehammer – Frisk Asker (1-1 i kamper)

Klikk på banneret under for å lese mer om Oilers i NM-sluttspillet i vår sluttspillportal.