Kamper

Norsk Topphockey

 

Jens Hoekstra blir i Oilers

Gledelig å melde at vår solide keeperduo blir å finne i DNB Arena også sesongen som kommer. Henrik Holm har fra før ett år igjen av sin kontrakt. Nå er det klart at også Jens Hoekstra fortsetter i Oilers i  2024/2025.

 

Jens Hoekstra har gått gradene i Oilers sitt juniorsystem. Etter en sterk U20-sesong 2023/2024, hvor han blant annet stengte buret fullstendig da unggutta sikret et etterlengtet NM-gull, har det inneværende sesong handlet om A-laget for 20-åringen. Sportssjef Pål Higson er raus i omtalen av sin foreløpig siste re-signering.

– Jens har hatt en fantastisk bra sesong. Det startet med å holde nullen da han debuterte for A-laget i treningskampen mot Graz. Så fulgte han opp med en ny shut-out i CHL mot Bolzano, sier Pål.

Også på norsk is har unggutten levert sterkt.

–  Absolutt. På sine ti kamper i EHL holdt han nullen hele fem ganger, slår sportssjefen fast.

Å satse videre på Jens handler imidlertid om mer enn tall og fakta.

–  Vel så mye som prestasjoner i kamp er det hans innsats og utvikling som gjør at vi ønsker å satse videre på Jens, avslutter Pål Higson til oilers.no.

Vi gratulerer Jens med ny kontrakt og gleder oss over å ha ham med på reisen videre. 

Jens Hoekstra har hatt en solid debutsesong i Oilers. Nå er det klart at unggutten fortsetter mellom stengene også i 2024/2025. Her et reddende øyeblikk i Sparta Amfi forrige vinter. (Foto: Trond Hansen)