Kamper

Norsk Topphockey

 

JJ klar for neste sesong

Vi gleden av å melde at Johannes Johannesen har signert for sesongen 2018/19. Johannes forlot Oilers våren 2016 til fordel for Frölunda Indians i SHL. Forrige vinter var JJ tilbake i DNB Arena på korttidskontrakt. Nå er det klart at landslagsbacken blir å finne i Stavanger hele kommende sesong.

Det er sportssjef Pål Higson svært fornøyd med.

– Jeg tror dette er en god løsning for begge parter. For Oilers er det lite å lure på. Vi får en toppback i norsk liga. At Johanne er en lokal gutt er selvsagt også positivt. Samtidig tror vi JJ vil ha godt av et år i Oilers, ikke minst med tanke på stabil istid. Han nådde ikke frem i sitt første forsøk på å etablere seg i en større liga da han reiste til Sverige for to sesonger siden, sier Pål.

At hinnagutten kan ta steget internasjonalt er han imidlertid ikke i tvil om.

– Johannes leverte nylig nok et solid VM for Norge. Han er fremdeles ung og har alle muligheter til å lykkes neste gang han prøver seg i en større liga. En god sesong hjemme i Stavanger kan være med å legge til rette for det, avslutter sportssjef Higson til oilers.no

Du kan lese statistikk for Johannes’ tid i Oilers på #oilersstats.

Johannes Johannesen blir den sjette backen på plass i A-lagstroppen. Du finner oversikt over lagbygget på denne linken.

Johannes Johannesen (til venstre) var fredag formiddag innom sportssjef Higsons kontor for å skrive under kontrakt for kommende sesong. Som bildet viser var sistnevnte godt fornøyd med signeringen. (foto: Kjetil Garvik)