Kamper

Norsk Topphockey

 

Joey Martin klar for Oilers

Oilers har signert den canadiske centeren Joey Martin. Han kommer til Stavanger fra britisk hockey, hvor han de siste seks sesonger har spilt for EIHL-mester Cardiff Devils. Joey slutter seg til laget så snart fomalitetene rundt innreise og arbeidstillatelse er på plass. Oilerstroppen 2020/21 er nå en spiller fra å være komplett. 

Joey Martin er 32 år gammel og kommer fra Thorold, Ontario. Han spilte College Hockey for University og Nebraska-Omaha, samme sted som blant andre tidligere oilersspiller Luc Snuggerud. Videre fulgte tre sesonger i ECHL/AHL før han satte kursen for Europa og den walisiske hovedstaden. Nå går turen til norsk eliteserie.

– Dette er spennende utfordring for meg. Jeg gleder meg til å komme over, bli en del av laget og møte folkene i og rundt klubben, sier hovedpersonen selv til oilers.no.

Sportssjef Pål Higson er også en fornøyd mann.

– Joey Martin regnes som den beste spilleren i EIHL de siste årene. Han har flere ganger blitt kåret til ligaens MVP og vært på All-Star laget en rekke sesonger, sier Pål

Også internasjonalt har Oilers’ nye #88 gjort sine saker bra.

– Martin har notert 13 poeng på 14 kamper i Champions Hockey League. Det er solide tall.  Vi forventer at dette er en spiller som også vil produsere bra for oss kommende sesong, avslutter Pål til oilers.no.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Den canadiske centeren Joey Martin er klar for Oilers. På bildet ser du ham i drakten til det britiske mesterlaget Cardiff Devils, klubben Joey har spilt for de siste seks sesongene. (foto: Dave Williams)

Oilerstroppen foran kommende sesong nærmer seg nå komplett. Ytterligere en spiller skal signeres, etter planen en back på klubbens utenlandskvote. Du finner oversikt over lagbygget på denne linken. 

Vinnerskalle! Joey Martin har kunnet feire fem tiltler på seks sesonger i Cardiff. Nå er det DNB Arena og Oilers som gjelder for Oilers' nye #88 (foto: Dave Williams)