Kamper

Norsk Topphockey

 

Joona Partanen til Oilers

Oilers forsterker på keeperplass. Joona Partanen blir Henrik Holms makker sesongen 2021/2022. 28 år gamle Joona er opprinnelig finsk, født i Helsinki, men har norsk pass. Oilerspublikum forbinder ham nok  med keeperen som spilte Narvik opp i eliten, men etter han kom til Norge i 2015 har Joona også spilt for Nes, Kongsvinger, Nidaros og Lillehammer.

 

Tidligere i sommer meldte vi på oilers.no at Jonas Wikstøl endelig var friskmeldt etter hjernerystelsen som satte han utenfor hele forrige sesong. Dessverre kom et nytt tilbakefall for #48 som derfor igjen er ute på ubestemt tid. Trist for Jonas. Vi håper han kommer sterkt tilbake snarest mulig.

Dermed er det duket for Joona Partanen, som sammen med landlagskeeper Henrik Holm vil utgjøre en solid og ikke minst erfaren kombo bakerst.

– Ligaens sterkeste keeperduo. Det er ikke noe å lure på, slår sportssjef Pål Higson fast overfor oilers.no.

Vi regner med å ha vår nye signering på plass i Stavanger i løpet av uken. Ettersom Henrik de neste ukene deltar på landslagets oppkjøring til OL-kvalliken får Joona sine første kamper bakerst for Oilers under KIK-Trophy i Kristiansand 20. og 21. august.

Du finner tall og fakta om vår nye keeper på Eliteprospects.

Joona Partanen er klar for Oilers sesongen 2021/2022. På bildet ser du vår nye signering som Narvik-keeper på besøk i DNB Arena vinteren 2020 (foto: Oddmund Sola)