Kamper

Norsk Topphockey

 

Jul i Oilersfamilien

Siste kamp før jul er historie. Nå tar spillere, støtteapparat og tilsatte i klubben en velfortjent pust i bakken. Fredag 28.12 er Oilersfamilien samlet igjen til romjulskamp mot Lillehammer. Det gleder vi oss til. Enn så lenge, god jul alle sammen!

Her finner du litt informasjon om juleavviklingen i DNB Arena.

Oilerskontoret

Kontoret i DNB Arena holder stengt i uke 52. På kampdag 28.12 åpner billettluken som vanlig 16.00, to timer før nedslepp Oilers – Lillehammer.

Billetter

Foruten billettluken kan du som alltid kjøpe billetter på fra oilers.no. Klikk på denne linken for å komme direkte til salgssiden. 

Artikkelen fortsetter under bildet

Phil Lane og resten av Oilers er klare for romjulsbaluba mot Lillehammer fredag 18.00. Den kampen bør du ikke gå glipp av. Klilkk på bildet for å kjøpe din billett. (arkivfoto: Oddmund Sola)

Hjemmakamp og Oilers Podcast

Grunnet juleavvikling blir det ikke fersk episode av Hjemmakamp foran romjulskampen 28. desember. Kalenderårets siste magasin ble dermed episoden 17. desember, hvor RA-sportens Espen Iversen var gjest hos Garvik for å oppsummere halvspilt seriesesong. 

Også vår populære PodCast har hatt «julepuls» de siste ukene, ettersom produsent Johnny Olsen nyter familieferie i eksotiske Sør-Afrika. Men fortvil ikke, Johnny og Garvik er allerede 2. januar på plass med med nytt drøs, da med flere av våre unggutter som gjester i programmet.

Har du gått glipp av noen episoder av Oilers PodCast denne høsten finner du dem alle på denne linken.