Kamper

Norsk Topphockey

 

Juniorkontrakter på plass

Det gror godt i juniorrekkene i Hockeybyen Stavanger. Som vanlig banker flere unggutter fra U20-stallen på døren til A-laget. Oilers har signert fire av dem på juniorkontrakt foran sesongen som kommer.

 

Backen Philip Mønnich Hagen sammen med løperne Oliver Calik, Iver Wick Karlsen og Amandus Segadal Klungtveit blir Young Guns i oilersgarderoben sesongen 2023/2024.

Guttas egen bergenser Oliver er «veteranen» av de fire. 19-åringen fikk sin A-lagsdebut sesongen 2021/2022 og spilte også den forrige på juniorkontrakt for klubben. Han har også representert Norge på U16-nivå.

Iver, Amandus og Philip (2005-modeller) er alle flasket opp i Stavanger og sentrale på U18-landslaget som nylig berget plassen på øverste nivå i VM. Philip og Amadeus scoret begge i den avgjørende kampen mot Tyskland, sistnevnte oppgjørets Game Winning Goal.

Klikk på linkene for å lese guttas statistikk på Eliteprospects.

Vi gratulerer kvartetten med vel fortjente signeringer og ønsker lykke til i sesongen som kommer!

Oilers har signert en spennende kvartett på juniorkontrakter foran sesongen 2023/2024. Oliver Calik (fra venstre), Iver Wick Karlsen, Amandus Segadal Klungtveit og Philip Mønnich Hagen er klare for nye utfordringer. (Foto: Kjetil Garvik)