Kamper

Norsk Topphockey

 

Kamp om mer enn hockey

Sesongens Rosa sløyfe-kamp går av stabelen mot Manglerud Star torsdag kveld. Som i fjor ønsker Oilers å støtte Kreftforeningen og Brystkreftforeningens arbeid. Også dette året er det de mange som lider av senskader etter brystkreftbehandling som står i sentrum for kampanjen. Du kan lese mer om Rosa sløyfes satsingsområder om du klikker på banneret på forsiden av oilers.no.

Kampen mot Manglerud Star vil være preget av støtten til Rosa sløyfe på flere måter.

Unike drakter

Også denne sesongen spiller gutta kampen i unike drakter. Disse brukes kun denne torsdagskvelden. Deretter blir draktene auksjonert ut til inntekt for Rosa sløyfe. Draktauksjonen åpner 2. november på oilers.no.

Vipps-aksjon og gutta til frisør

Som sikkert de fleste har fått med seg samler vi inn penger til Rosa sløyfe via Vipps. Det hele startet med et initiativ fra toppscorer og assisterende kaptein Jacob Lagace. Jacob skulle klippe av seg hår og skjegg dersom vi oppnådde 20 000 til Rosa sløyfes arbeid. Dette kom kjapt i mål og #10 utfordret derfor lagkameratene Patrik Ulriksen, Henrik Medhus og Markus Søberg til å gjøre det samme. Det takket de ja til, og vil har nå fire av gutta klare til klipp om vi runder 50 000. Med din hjelp klarer vi det. Vipps til #10161.

PS: To av gutta på motstander Manglerud Star deltar i det samme prosjektet! Det kan dermed bli seks karer til klipp utenfor Bankboksen/Oilersshoppen etter kamp torsdag kveld. Takk til Modern Design og Vigdis Frisør som hjelper oss med friseringen!

Jacob Lagace var første mann ut. Deretter han Patrik Ulriksen (fra venstre), Henrik Medhus og Markus Søberg seg på. Når kan det bli kort hår etter oppgjøret mot Lørenskog. (foto: Trude Arnes)

Bankboksen

Våre venner og samarbeidspartnere i DNB Arena bidrar også til den gode saken under kampen. De stiller sin losje Bankboksen i publikumsområdet (ved siden av Oilersshoppen) til disposisjon og disker opp med tre meter rosa kake og kaffe. Kom innom og få deg en smakebit. Her kan du også treffe oilersspillere og du får anledning til å gi din støtte til kampanjen.

Informasjonsstand og appell

Sist men ikke minst er Kreftforeningen og Brystkreftforeningen gjester i DNB Arena denne torsdagen. De har har stor stand utenfor Oilersshoppen/Bankboksen hvor du både kan støtte saken og motta nyttig informasjon rundt kampanjens satsingsområder.

Det blir også publikumsappel fra isen i starten av første pause.

Kamp om mer enn hockey. Oilers Rosa sløyfe 2018. (foto: Rune Hagelin)

Troppen

Gledelige nyheter idet vi kan melde at både Even Myreng og Jonas Djupvik Løvlie er tilbake på isen etter skader.

Tine Klofutar og Magnus Hoff er fremdeles uaktuelle for laget.

Lad opp til kamp

Tall og fakta foran lørdagens oppgjør finner du i vår mediaguide.

Under finner du også en fersk episode av magasinet Hjemmakamp. Programleder Garvik har av naturlige årsaker høy Rosa sløfe-faktor denne gang. Lars Christian Rødne og Patrik Ulriksen er innom programmet.