Kamper

Norsk Topphockey

 

Kampen alle vant

Tett på fullsatt i DNB Arena på hockey i august? Det høres nesten for godt ut til være sant men er like fullt en realitet. Årets Zuccarello All Star Game leverte fra A til Å. Sesongoppkjøringen kunne neppe fått en finere start. Dette var dager hvor alle ble vinnere.

 

For all del, Zucca og resten av All Star-gjengen vant fredagens hovedkamp 5-2 uten at det var så viktig, hverken for spillere eller publikum i DNB Arena.

Dette var ikke kvelden for taklinger langs vantet, men en vennskaplig tre ganger tyve løpende tid, hvor småspill og skills sto i sentrum. Da er det kanskje ikke så uventet at gjengen med totalt 5 386 NHL-kamper i bagasjen var best når de satte tempoet opp.

Viktigere enn dragninger og hockeygodis er imildertid totalen ZASG bringer med seg til Stavanger disse dagene. Engasjementet. Og videre midlene det kan dele med barn og unge som alle fortjener en mulighet kunne drive med lek og idrett uansett hvilke ressurser de vokser opp med.

Artikkelen fortsetter under bildet. 

Nærmere 5 400 NHL-kamper samlet på isen i Stavanger. I august. Fredag 11. august ble så visst av den den spesielle sorten i DNB Arena. (Foto: Oddmund Sola)

Det startet med Draft Night og konserten Stronger2Gether i samarbeid med Matoma torsdag kveld. Fredag ledet Mats hockeyskoler for både gutter og jenter, før hovedarrangementet bød på såvel kjendiskamp som det allerede omtalte oppgjøret mellom Oilers og NHL-stjernene.

Til slutt var det duket for veldedihetsmiddag på Clarion Hotel Energy, som alene samlet inn nærmere en million kroner til det gode formålet. Et fantastisk resultat.

Under kan du se et knippe av bildene vår fotograf Oddmund Sola tok fredag kveld. Vi gleder oss allerede til neste gang.

Martin Gran (nummer to fra venstre) spilte sin første kamp for Oilers og kvitterte med scoring foran sitt nye hjemmepublikum. Hoved- og assistenttrener Anders Gjøse og Marius Trygg (bak) var også blant debutantene denne fredagen. Nick Dineen (til høyre) fikk æren av å score Oilers' første mål for sesongen. (Foto: Oddmund Sola)
Gutta i KØDE leverte et forrykende Half-Time Show på isen mellom kampene fredag. Hvem vet, kanskje har Simon Nordbakken (til venstre), Leo Campbell og Aleks MacKee (ikke på bildet) publikum foran seg på gulv og tribune neste gang vi hører Digger deg i DNB Arena. (Foto: Oddmund Sola)
Nykommer Cliff Watson (#25) holder San Jose Sharks-løper Fabian Zetterlund unna foran Henrik Holm. Etter hvert fant imidlertid fem pucker veien i nettet til hjemmelaget, uten at noen deppet veldig av den grunn. (Foto: Oddmund Sola)
Fantastiske dager i forbindelse Stavanger under Zuccarello All Star Game. Her fra den seremonielle droppen foran hovedkampen fredag. (Foto: Oddmund Sola)
Mats Zuccarello er gjennom sin stiftelse også ambassadør for kvinnesatsingen i norsk hockey. Dette ble markert med utviklingsstipend til klubbene i Bambusaligaen, her representert av sine kapteiner og CEO i Bambusagruppen Håvard Gundersen. (Foto: Oddmund Sola)
Emil Bemstrøm spiller til daglig sin hockey for Colunbus Blue Jackets. Fredag fikk han æren av å sette inn det femte og siste målet for Zuccarello All Star. (Foto: Oddmund Sola)
Takk Stavanger! Hovedpersonen selv var raus med tilbakemeldigene etter to flotte dager i og rundt DNB Arena. Du skal ikke se bort fra at Mats kommer tilbake med sine NHL-kolleger også neste sommer. (Foto: Oddmund Sola)