Kamper

Norsk Topphockey

 

Kampen som har det meste

Kamper mellom Oilers og Vålerenga i DNB Arena trenger ikke all verden introduksjon. Publikum elsker dem, og de er nærmest uten unntak tette og jevne. Denne gang handler det om sølvfight i serien og hjemmebanefordel i en sannsynlig NM-semifinale. Masse i potten med andre ord.

 

Legg til at lørdagens oppgjør er vår hjemmekamp under Pride Week, som bokstavlig talt betyr et ekstra fargerikt arrangement. Du finner masse informasjon om dette i andre saker på oilers.no og våre sosiale medier.

Men Vålerenga altså. Vår fjerde oppgjør mot de kongeblå så langt denne sesongen. Vi har foreløpig 2-1 på dem innbyrdes. Nok et krydder i kampen. Innbyrdes oppgjør avgjør tabellplassering ved poenglikhet. Klarer vi å trekke det lengste strået lørdag sikrer vi oss den eventuelle fordelen.

Billetter

Det har som vanlig mot Vålerenga vært stor pågang etter billetter. De seneste dagene har det vært lite å oppdrive, men det dukker jevnt og trutt opp billetter på resalg.

Følg med på denne linken. Du kan være den heldige som sikrer deg sete til festen.

Saken fortsetter under bildet.

Mathias Trettenes (#8) og resten av Oilers er klare for nytt nedslepp mot Vålerenga. Her fra lagenes oppgjør i DNB Arena 21. november. (Foto: Sigurd Seglem Bjørnevaag)

Kampen

Troppen

Vi melder status i laget på oilers.no kampdag.

Helgens øvrige EHL-kamper

  • Ringerike – Sparta. lørdag
  • Comet – Stjernen, lørdag
  • Lillehammer – Frisk Asker, søndag
  • Lørenskog – Storhamar, søndag