Kamper

Norsk Topphockey

 

Kampen stoppet og avlyst

Et sår i isen gjorde at oppgjøret mellom Graz og Oilers lørdag ettermiddag måtte avlyses etter første periode. En kjip avslutning på guttas treningskamper, men det er det lite å gjøre med.

Det sto 3-1 til Graz da kampen ble stoppet. Greg Mauldin scoret Oilers’ mål.

Bedre lykke denne gang? Treningskampen mellom Oilers og Graz i augsut 2019 (bildet) ble stoppet etter kun en periode, på grunn av sår i isen. La oss håpe på tre ganger tyve torsdag kveld. (Foto: Øyvind Fiskaa)

Knepent tap mot VSV Villach. Brakseier mot UTE Budapest. Det er fasit så langt for gutta på treningsleiren i naturskjønne Maribor. Lørdag venter siste test før retur til Stavanger. Østerrikske Graz er motstander. Nedslepp 15.30. Hjemmesidens EBEL-ekspert Øyvind Fiskaa har sendt oss følgende forhåndsomtale. 

Graz 99ers – Fjorårets store overraskelse i Østerrike og EBEL.

Klubben vant grunnserien og kom til semifinalen. Dette var faktisk første gang klubben vant en kampserie i sluttspillet. Noen utskiftninger har det vært i sommer, men flere av de viktigste spillerne er fortsatt i klubben.

Colton Yellow Horn, mannen med det kule navnet og betydelig mengder ishockeyforståelse. Lager alltid godt med poeng i EBEL. Tidligere Stanley Cup-vinner (2 ganger med LA Kings) Dwight King. To spillere man bør legge merke til. Det skal vel noe til om det blir like bra sesong i Graz som i fjor, men playoffmulighetene bør være store.

Graz har allerede spilt tre treningskamper i sommer. To seire mot Rögle og Kölner Haie (OT) og tap mot Langnau. Kanskje Graz er små favoritter i denne kampen mot Oilers. Jevnt bør det bli uansett.

Tidligere møter mellom klubbene:

  • 2017 i Maribor 4-3 til Graz
  • 2016 i Maribor 4-1 til Oilers
  • 2014 i Graz 2-0 til Oilers