Kamper

Norsk Topphockey

 

Karlsen forlenger kontrakten

Gode nyheter i Oilersfamilien. Christoffer Karlsen hadde allerede kontrakt for kommende sesong på plass. Nå har han imidlertid valgt å forlenge ytterligere. Publikumsfavoritten blir å finne i DNB Arena til våren 2026. Minst.

 

– Etter å ha vært skadet nesten hele forrige sesong sier det seg selv at lysten på revansje er stor, ikke minst siden semifinalen endte som den gjorde, forteller hovedpersonen til oilers.no.

#85 har planen klar.

– Jeg vil tilbake og vinne mer med Oilers, er den klare meldingen fra Christoffer.

Pål Higson er strålende fornøyd med å få beholde garderobens kanskje fremste sniper ytterligere to sesonger.

– Chris er en spiller med høy x-faktor. Skuddet hans er i verdensklasse og han er virkelig en spiller som kan skape mye ut av lite, sier Pål.

Sportssjefen ser også Christoffers skadetunge sesong inn i en større helhet.

– 2023/2024 ble som det ble. Allerede neste sesong er jeg imidlertid trygg på at vi får se en Christoffer som fortsetter å utvikle seg, og som produserer betydelig med målpoeng for oss. Karlsen har blitt en viktig del av kjernen i laget. Det betyr mye å få ham med videre, avslutter Pål Higson til oilers.no.

Publikumsfavoritten med #85 på ryggen har bestemt seg for å satse på Oilers i minst to nye sesonger. Her et glimt fra kamp mot Lillehammer i DNB Arena forrige sesong. (Foto: Oddmund Sola)