Kamper

Norsk Topphockey

 

Kaunis i 20 og masse Østfold

Det spiller ikke mindre enn tre lag fra gamle Østfold i EHL. Vi har og har hatt mange profiler med opphav fra samme sted i vår garderobe. I denne episoden av Oilerspodden er er to fra hver sin by ved Glomma gjester. Det samme er en daglig leder med medium sangstemme og rødt rulleblad, og en statistiker som ikke opplevde sitt stolteste øyeblikk i Stjernehallen.

 

Men vi kommer ikke utenom alle øyeblikks mor for Oilers øst for Oslofjorden. 19. mars 2006 kunne Sparta-ikon og SA-journalist Rino Løkkeberg dele det glade budskap fra den andre byen og melde at Oilers var klar for sin første NM-finale. Så det bokstavelig talt ristet i Aftenbladets nettradio.

Mannen med den avgjørende scoringen rundet denne høsten 20 år som tilsatt i Oilers. Lengre enn noen andre. Juha Kaunismäki er selvfølgelig med i sendingen.

Klikk på bildet under for å komme til sendingen (Spotify).

Om du ikke benytter Spotify finner du også alle episoder av Oilerspodden samlet på oilers.no.

Juha Kaunismäki (øverst til venstre), Trygve Svendsen, Henrik Holm og Tommy Kristiansen er alle med i en aldri så liten Østfold Spesial på Oilerspodden. Men hvem er egentlig popstjerna i midten?