Kamper

Norsk Topphockey

 

Kjetil Martinsen klar for Oilers

Stavanger Oilers har signert løperen Kjetil Martinsen. Avtalen gjelder ut inneværende sesong og videre sesongen 2017/18 dersom partene er innstilt på det. Martinsen kommer opprinnelig fra Vålerenga, men har de siste sesongene spilt for Manglerud Star. Han har også GET-liga erfaring fra Frisk Asker og Lillehammer. 

– Dette er en flott utfordring for meg. Oilers er en stor klubb og jeg gleder meg skikkelig, forteller Kjetil til oilers.no, samtididg som han tilstår at det blir trist å reise fra gode lagkamerater i MS.

– Vemodig å forlate Manglerud, men dette er et valgt jeg tar fordi jeg tror det er det beste for meg som spiller. Så treffer jeg også flere gamle kjente igjen. Jeg spilte med både Eirik Salsten og Magnus Hoff forrige sesong. Magnus kjenner jeg også godt fra tiden i Vålerenga, sier Oilers’ siste signering.

Gjensyn med gamleklubben for Kjetil Martinsen tirsdag kveld, bare to uker etter at #64 valgte overgang til Oilers. (foto: Kjetil Garvik)

Oilerstrener Pål Gulbrandsen ser frem til å få siste nykommer inn i laget.

– Kjetil er en solid spiller som tar på seg arbeidshanskene før han går på isen. Han har gått en solid skole i et godt miljø, sier Pål, og får med det sagt hva han mener om gamleklubben MS og utvikling av unge spillere.

– Jeg synes også han har tatt solide steg i det siste, spesielt i spillet med puck. Vi sliter med mange skader i laget foran sesonginnspurten. Dermed passer det godt med et nytt fjes og nye krefter på plass. Jeg er trygg på at Kjetil Martinsen vil utvikle seg positivt hos oss, avslutter Pål Gulbarndsen til oilers.no.