Kamper

Norsk Topphockey

Klar med kastearmen?

Tirsdag er det klart for McDonalds BamseBonanza i DNB Arena. Det betyr kampen hvor kosedyrene flyr i luften idet Oilers scorer sitt første mål. Arrangementet er et samarbeid mellom Oilers og McDonalds som nok en gang samler inn penger til Stine Sofies Stiftelsens viktige arbeid. 

 

 

Og finnes det noe mer inspirerende enn barn som hjelper hverandre? Under McDonalds BamseBonanza er dette en grunnleggende drivkraft. Barn viser raushet ved å dele noe med barn som trenger det.

Joda, det er mange voksne som kaster kosedyr på isen etter Oilers første scoring. Men barna dominerer. Dette er deres store dag i DNB Arena.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Generalsekretær i Stine Sofies Stiftelse Ada Sofie Austegard trives på isen i DNB Arena. Her under BamseBonanza 2019 sammen med den gang assisterende kaptein Dennis Sveum. (foto: Oddmund Sola)

Stine Sofie Senteret

Stine Sofie Senteret er et kurs- og mestringssenter for volds- og overgrepsutsatte barn og unge. Målet er at kursdeltagerne, i trygge omgivelser, får oppleve glede og får ny kunnskap.

Slik presenterer Stine Sofie Senteret seg på sine hjemmesider.

Sammen med vår samarbeidspartner McDonalds, som gjennom Ronald McDonald Barnefond er senterets største bidragsyter, sørger vi for at den årlige bamsefesten slår et slag for denne spesielle saken. Det er vi stolte av.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Et utvalg av kosedyrene som samles inn i DNB Arena går til pasienter og pårørende på SUS. Her fra BamseBonanza 2017 hvor blant andre Tommy Kristiansen (f.v.), Kristian Forsberg og Dennis Sveum var på sykehusbesøk med kosedyr i sekken. (foto: Kjetil Garvik)

Bamsefest på SUS

Så må vi ikke glemme våre venner på Stavanger Universitetssykehus. Med utgangspunkt i Timeout-losjen har Oilers og sykehuset et aktivt samarbeid.

Et stort parti av kosedyrene fra  BamseBonanza havner alltid på SUS, og deles ut til pasienter og pårørende under sykehusets egen bamsefest.

En sikker vinner blant publikum. McDonalds BamseBonanza er på plass søndag 4. desember. (foto: Oddmund Sola)