Kamper

Norsk Topphockey

 

Klar med kastearmen?

Lørdag er det klart for McDonalds BamseBonanza i DNB Arena. Det betyr kampen hvor kosedyrene flyr i luften idet Oilers scorer sitt første mål. Arrangementet er et samarbeid mellom Oilers, Ronald McDonald Barnefond og Stine Sofies Stiftelse. 

 

Vi er altså kommet frem til sesongens høydepunkt for de yngste i Oilersfamilien. Av klubbens mange samfunnsrettede aktiviteter er BamseBonanzaen dagen der barn hjelper barn. Det gir mening!

Klikk her for å kjøpe billetter. 

Gjester på årets BamseBonanza er Stjernen. Oilers har tatt alle poengene mot gutta fra Fredrikstad så langt denne sesongen. Flere av kampene har imidlertid vært av det jevne slaget. Spesielt i Stjernehallen.

Stjernen kommer til Stavanger med et knepent hjemmetap mot Lillehammer i bagasjen fra forrige runde. Oilers på sin side står med to strake tap for første gang denne sesongen, det siste mot tabelljumbo Grüner torsdag. Regn med et hjemmelag som vil reise kjerringa foran eget publikum.

Artikkelen fortsetter under bildet. 

22. februar er det klart for McDonalds BamseBonanza i DNB Arena. (foto: Oddmund Sola)

Mediaguide foran oppgjøret kan du lese på denne linken.

Nedenfor ser du fersk episode av magasinet Hjemmakamp. Denne gang BamseBonanza Spesial.

Troppen

Samme skadeliste som sist. Forsberg, L. Hoff, Morley, Berg-Paulsen og Meyer ute med andre ord.

Nolan Zajac er derimot på plass etter sykdom, og vi kan ønske Jørgen Kvål velkommen tilbake i DNB Arena.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Før nedslepp

Arenaen åpner 14.30.

De yngste kan kose seg med ansiktsmaling før kampen starter. Det arrangeres også puckskytekonkurranse og annet gøy. Dette skjer i publikumsområdet utenfor Oilersshoppen.

Husk å få med deg kosedyr som skal kastes på isen. Kanskje du vil kjøpe Oilybamsen vi selger i shoppen? Den selges selvsagt også kampdag. Da støtter du Stine Sofies Stilftelse direkte med 50 kroner.

Det diskuteres også om vi tar imot brukte kosedyr, eller om de må være nye siden mange gis til sykehuset  og barn med redusert immunforsvar. Svaret er ja takk begge deler, men vi håper det blir mest nytt på isen. Pakk gjerne bamsen inn i en gjennomsniktig plastpose før den kastes på isen.

Under kampen

Kampstart 16.00.

Øyeblikket de fleste venter på er selvsagt når Oilers scorer sitt første mål i kampen. Da skal alle kosedyrene kastes. Skulle Stjernen finne på å score det første målet kaster vi IKKE, men venter på hjemmelagets første fulltreffer.

Kosedyr kan kastes fra alle plasser i arenaen. Sitter du bak nettet (som dessverre ikke kan senkes og heises på kort tid) kaster man i nettet eller ned mot midten. Vi har folk som sørger for at alle kosedyr havner på isen.