Kamper

Sesongkort 2019/2020

Klar med kastearmen?

Lørdag er det klart for McDonalds BamseBonanza i DNB Arena. Det betyr kampen hvor kosedyrene flyr i luften idet Oilers scorer sitt første mål i kampen. Arrangementet er et samarbeid mellom Oilers, McDonalds og Stine Sofies Stiftelse. 

Vi er altså kommet frem til et av de virkelige sesonghøydepunktene for de yngste i Oilersfamilien. Av klubbens mange samfunnsrettede aktiviteter er BamseBonanzaen dagen der barn hjelper barn. Det gir mening.

22. februar er det klart for McDonalds BamseBonanza i DNB Arena. (foto: Oddmund Sola)

Klar til kamp?

Du har vel fått deg kosedyr som skal kastes på isen? Mange har sikret seg et eksemplar Oilybamsene vi selger i shoppen. Den selges også foran kamp. Det går 50 kroner til Stine Sofies Stiftelse pr. solgte Oilybamse. OBS Mariero kjører også kampanje på kosedyr foran BamseBonanza.

Det diskuteres om vi tar imot brukte kosedyr, eller om det må være nytt på grunn av smittefare for mottakere med redusert immunforsvar. Svaret «Ja takk begge deler», men vi håper det blir flest nye kosedyr på isen. Pakk gjerne bamsen inn i en gjennomsniktig plastpose før den kastes på isen.

Ada Sofie Austegard mottar støtte til Stine Sofie Senteret fra McDonalds' Ronny Sigbjørnsen og oilerskaptein Kristian Forsberg. Lørdag samarbeider vi igjen på McDonalds BamseBonanza i DNB Arena. (foto: Oddmund Sola)

Før nedslepp

Arenaen åpner 14.30.

De yngste kan kose seg med ansiktsmaling før kampen starter. Det arrangeres også puckskytekonkurranse. Dette skjer i publikumsområdet utenfor Oilersshoppen.

Du kan også gå innom vår fotograf i foajeen innenfor hovedinngangen. Kanskje kommer bildet av deg og din bamse med på kuben under kampen? Du deltar uansett i vår konkurranse om det beste bamsebildet på oilers.no.

Under kampen

Kampstart 16.00.

Øyeblikket de fleste venter på er selvsagt når Oilers scorer sitt første mål i kampen. Da skal alle kosedyrene kastes. Skulle Manglerud Star finne på å score det første målet kaster vi IKKE!

Kosedyr kan kastes fra alle plasser i arenaen. Sitter du bak nettet (som dessverre ikke kan senkes og heises på kort tid) kaster man i nettet eller ned mot midten. Vi har folk som sørger for at alle kosedyr havner på isen.

Anders Henriksen, Mike Hoeffel, Paul Traynor og Mathias Trettenes står bak bamsescoringene i DNB Arena så langt. Hvem får æren dette året? Du kan tippe på vår FB-side og kanskje bli vinneren av en fin premie.