Kamper

Norsk Topphockey

 

Klare for fest!

Det er klart for hockeyfest i DNB Arena. Vi feirer som vanlig Halloween i storstuen på den siste kampen i oktober. Og det passer bra med et lite party denne helgen. Vi runder av en måned hvor Oilers har spilt 10 kamper. Hele 7 av dem på hjemmebane. 

Tradisjonen tro samles landslaget i starten av november. Neste hjemme kamp for Oilers kommer først mot Vålerenga 10. november. Den tid den glede. Denne lørdagen er det Strohamar som gjelder.

Vi er kommet til siste kamp i en heseblesende oktober for Peter Lorentzen og resten av gutta. Her fra kampen mellom lagene på samme tid i fjor. (foto: Oddmund Sola)

Kveldens motstander Storhamar har slitt fryktelig i sesonginnledningen. Kvallikkplass i slutten av oktober var selvsagt ikke planen for Sjur Robert Nilsen og co.

Men for å sitere Coach Gulbrandsen i tre-game intervjuet som vises på OilersTV før kamp, så det finnes neppe et bedre sted å snu trenden enn nettopp i DNB Arena. SIL har masse kvalitet i laget og kommer til Stavanger som underdogs. Snart kommer en seier. Vi skal dog gjøre vårt for at detutsettes minst en kamp.

Fra Halloween 2015 (foto: Oddmund Sola)
Fra Halloween 2015. (foto: Oddmund Sola)

Oilerts stiller til kampen med samme tropp som slo Stjernen 4-2 på torsdag. Det betyr at Petter Røste Fossen og Christian Dahl-Andersen fremdeles er ute.

Om du ønsker å lese deg opp til oppgjøret anbefaler vi vår solide mediagude ført i pennen av Trygve Svendsen. Du finner den på denne linken.

Henrik Solberg og Henrik Holm treffer supporterne og signerer program 15 minutter etter kampen mot Storhamar.