Kamper

Norsk Topphockey

 

Klare for NM og A-laget

De lokale ungguttene Lars Christian Rødne og Even Myreng blir begge å finne på A-laget til Oilers kommende sesong. Denne helgen handler det derimot om U20 og kampen om norgesmesterskapet. Det gleder de seg til. 

Even debuterte i Get-ligaen sesongen 2016/17. Tjensvollgutten står bokført med totalt 29 kamper for Oilers. Kissa fyrte sine første eliteskudd denne vinteren, og sørger sammen med Anders Henriksen og Mattas Bent Stangvik for at Vigå stiller sterkt i garderoben. Til høsten spiller de begge på ordinære seniorkontrakter i klubben.

– Steget fra U20 til Get-ligaen er stort. Det gjelder tempo. Og fysikk. Egentlig alt, slår de to fast, og legger ikke skjul på at de gleder seg til utfordringene som venter.

De sitter i loungen bak A-lagets garderobe og lader opp til trening med U20. Denne helgen handler det om The Final Four. Even og Kissa går for gull.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Klare for neste steg. Even og Kissa ser frem mot kommende sesong, som en del av A-laget til Oilers. (foto: Kjetil Garvik)

– Alt ligger til rette for at vi kan gjøre en god prestasjon. Laget er solid og vi har fordel av hjemmebane, sier Even. Han gleder seg til spennende dager i DNB Arena.

– Det nye formatet med semifinaler og finaler samme helg er kult. Det har aldri vært lagt opp så proft tidligere. Vi har vel aldri hatt en så stor sjanse tidligere. Den skal vi gjøre alt for å ta vare på, slår den unge oilersbacken fast.

Kissa mener at lagmoralen blir et stikkord.

– I denne gjengen bidrar alle. To strake seriegull sier sitt om det. Du vinner ikke ligaen uten solid arbeidsmoral. Men nå er vi laget alle skal slå. Forrige sesong var vi outsideren. Nå er vi kanskje favoritter. Det skal vi takle, avslutter den hardskytende løperen til oilers.no.

Oilers U20 har flyttet inn i A-lagets garderobe i anledning helgens The Final Four i DNB Arena. Even Myreng (til venstre), Lars Christian Rødne og resten av unggutta er klare for medaljekamp. (foto: Kjetil Garvik)

Oilers spiller sin semifinale i The Final Four lørdag 17.00. Gratis inngang. Møt opp og støtt Even, Kissa og resten av unggutta i jakten på finaleplass.

Fyldig informasjon om helgens arrangement finner du på denne linken.