Kamper

Norsk Topphockey

 

Klart for andre etappe

Første kamp i kvartfinalen er historie. Tirsdag er det blanke ark på blank is i Schjongshallen. Hjemmelaget vil garantert gi alt pluss litt til, i det som er klubbens første sluttspillkamp på hjemmebane gjennom tidene. For Oilers handler det om å gjenskape kvaliteten fra søndagens solide oppgjør.

 

Så vil tirsdagen vise hvilket av de to lagene som bygger smartest videre på søndagens erfaring. Selve nøkkelen til suksess når det kommer til sluttspill. Å gjenskape prestasjon når motstanderen kan justere og møte med ny innsikt er en krevende øvelse. Klarer vi å knekke Ringerike-koden også på bortebane? I så fall vil gutta ha et solid utgangspunkt når serien returnerer til DNB Arena torsdag.

Den første kvartfinalekvelden bar ellers bud om mange jevne og tøffe oppgjør. Vålerenga og Sparta klarte begge å holde sin hjemmebanefordel mot henholdsvis Storhamar og Frisk Asker.

Rundens eneste borteseier kom i Stjernehallen der Lillehammer slo hjemmelaget allerede i kamp #1 og har med det fått fordel kampen om plass i semifinalen.

Troppen

Magnus Hoff, Martin Lefebvre, Christian Wetteland og Noah Bergersen Aarthun er hjemme. Forøvrig alle mann alle avgårde til Hønefoss.

Følg kampen

Nedslepp i Schjongshallen er 19.00.

Husk at du kan lese det meste om Oilers i NM-sluttspillet i hjemmesidens egen sluttspillportal.

Klart for nye harde tak tirsdag, når Ringerike tar i mot Oilers til klubbens første hjemmekamp i sluttspillet noen sinne. Her fra søndagens oppgjør i DNB Arena. (foto: Oddmund Sola)