Kamper

Norsk Topphockey

 

Klart for damenes aften!

Lørdag er vi klare for Hockey & Heels 2017 når Stjernen kommer til DNB Arena. Nedslepp 18.00. Vi utfordrer alle gentlemen til å glede en dame som fortjener det med plass på kampen. 

På Hockey & Heels setter vi nemlig damene i fokus. Det blir taffelpiano i foajeen og et pubikumsområde fyllt opp av varierte stands, pop-up velværesalonger og mini-butikker – både før kampen og i pausene.

Høye heler og jubel hos jentene når Oilers inviterer til Hockey & Heels i DNB Arena. Her fra H&H 2016. (foto: Oddmund Sola)
Litt ekstra for mannes bedre halvdel når H&H går av stabelen, ikke minst i publikumsområdet. Her fra arrangementet i 2015. (foto: Oddmund Sola)

Moteshow med premier

Vi gir oss derimot ikke med det. Like etter kampslutt forvandler vi isen i DNB Arena til catwalk. Butikkene på Norwegian Outlet og Prestige Modellbyrå står sammen for regien. Du ønskes med andre ord velkommen til det som fort kan vise seg å være blant landets største motevisninger gjennom tidene.

Følgende butikker vil være representert: Bergans, Allsport, Devold, Craft, Artic Nordic, Lille Vinkel, Stormberg, Helly Hansen, GANT, Peak Performance, Kari Traa, Bjørn Börg, Moods of Norway, Lee, Hallhuber, Briis, Hoyer og Follestad.

Flere av gutta på Oilers stiller forøvrig på catwalken, så hockeyfaktoren er inntakt!

Vi trekker også en flott premie blandt damene som følger moteshowet i arenaen. Norwegian byr på tur/retur London med 5000 kroner i lommepenger fra DNB til den heldige vinneren og en venninne.

Landets største motevisning etter kamp lørdag?

3000 damer på kamp?

Det er i alle fall målet. Gjerne ennå flere for den saks skyld. Vi klarte det nesten vinteren 2014. Nå går vi for ny rekord.

Så mannfolk med sesongkort, her har vi en oppfordring. Tenk ut en dame du synes fortjener å oppleve verdens mest fantastiske idrett denne lørdagen og by på ditt sete. 

Du kan fremdeles få med deg kampen. Gir du setet til en dame kan du ta kontakt med Tonje Tuntland på tonje@oilers.no og få gratis ståplass i retur. Selvsagt så langt beholdningen rekker. Passer ikke dette kan du benytte deg av manneparkering hos våre gode naboer på Clarion Hotel Energy. De viser kampen direkte på skjermene i barområdet.

Klart for Hockey&Heels 2016 i DNB Arena! (foto: Oddmund Sola)