Kamper

Norsk Topphockey

 

Klart for Fjordkraft-ligaen 2021/2022

Terminlisten for kommende sesong er klar. Nedtellingen til Fjordkraft-ligaen 2021/22 kan med det for alvor starte. Vi går en spennende og forhåpentligvis komplett sesong i møte. I så fall den første på tre år.

 

Sesongen 2019/20 rakk riktignok å spille ferdig grunnserien før koronaen tok tak, men noen kamp om Byttå ble det aldri. Forrige vinter gikk som kjent det meste i stå da nye smittebølger rammet idretten.

Dette er imidlertid  historie og vi ser frem til hockey til lang ut over våren 2022. Vær sikker, suget etter å spille sluttspillhockey har neppe vært større blant spillere og supportere noen gang. Men først er det 45 spennende serierunder som gjelder.

Utsatt pemiere

Oilers var opprinnelig satt opp mot regjerende seriemester Frisk i Askerhallen i åpningsrunden 11. september. Askerbøringene spiller imidlertid Champions Hockey League samme helg, og kampen mellom to av ligaens beste lag de siste sesongene er derfor utsatt til tirsdag 28. september.

Dermed blir det sesongpremieren på hjemmebane. Den går av stabelen torsdag 18. september. Da kommer Manglerud Star på besøk til DNB Arena.

Artikkelen fortetter under bilder.

Sesongens første møte mellom Dan Kissel og Niklas Dahlberg skulle opprinnelig gått av stabelen i første serierunde, men er utsatt grunnet askerbøringenes deltakels i CHL Her fra et møte mellom Oilers og Frisk Asker i DNB Arena forrige sesong. (foto: Oddmund Sola)

Så går det slag i slag. Oilers spiller 29 seriekamper på høstsiden av nyttår, 16 når kalenderen viser 2022. Vi spiller 22 av de totalt 45 kampene hjemme denne sesongen.

Mye å glede seg til

I Oilersfamilien gleder vi oss stort til igjen å være sammen med vårt kjære publikum. Vi er også godt i gang med planleggingen av spennende temakamper med bred publikumsappell. Dette kan du lese mer om når sesongoppkjøringen starter opp etter ferien.

Siste hjemmekamp går for øvrig av stabelen mot Ringerike tirsdag 8. mars. To dager senere er det duket for siste oppgjør i kampen om seriemedaljer, mot Lillehammer i Eidsiva Arena. Etter dette er det NM-sluttspillet 2022 som gjelder.

Du kan lese fullstending oversikt over Oilers’ seriekamper i Fjordkraft-ligaen 2021/2022 på denne linken.