Kamper

Norsk Topphockey

 

Klart for kamp #2

Duket for den andre kvartfinaledagen i sesongens NM-sluttspill denne søndagen . Oilers drar til nordspissen av Mjøsa for å møte Lillehammer. Etter stortap i DNB Arena torsdag er hjemmelaget garantert trigget for å gi sine egne supportere et bedre resultat hjemme. For Oilers handler det om å nullstille. Vi trenger 12 seiere for å vinne kongepokalen. Gjør vi jobben søndag er to av dem i boks.

 

Spennende også å følge utviklingen i de andre kvartfinaleseriene. Manglerud Star er i lignende situasjon som Lillehammer. Klart tap mot serietoer Storhamar i første kamp må revansjeres dersom drømmen om semifinale skal holdes i live. I Varners Arena venter Frisk Asker på Vålerenga. Askerbøringene hang bra med i starten på Jordal torsdag, men også her endte det med klar hjemmeseier. Kan Anders Bastiansen og co. slå tilbake på egen is?

Mest spenning knyttes nok til Østfold-derbyet mellom Sparta og Stjernen. Det måtte spilleforlengelse til i Sparta Amfi torsdag. Hjemmelaget vant. Legg til at Sparta avgjorde siste serierunde også i sudden samme sted.

Ser vi tendensen til at sarpingene har det lille ekstra i en batalje som garantert vil bli lang og intens? Eller slår de røde tilbake foran egne supportere i Stjernehallen?

Artikkelen fortsetter under bildet. 

Thomas Berg-Paulsen, Greg Mauldin (bildet) og resten av Oilers reiser søndag til Eidsiva Arena for å gjør e unna den andre av kvartfinalekampene mot Lillehammer. Her fra et møte mellom lagene samme sted forrige sesong. (foto: oilers.no)

Troppen

Henrik Holm er tilbake etter å ha stått over kamp#1.

Patrick Ulriksen og Rob Bordson står over søndagens oppgjør.

Følg kampen

Nedslepp i Eidsiva Arena er 17.00.