Kamper

Norsk Topphockey

 

Klart for kamp #2

Oilers tok første stikk i kvartfinalen da de slo Stjernen 5-3 i DNB Arena lørdag. Mandag flytter serien til Fredrikstad hvor et revansjesugent hjemmelag jakter utligning. Nedslepp i Stjernehallen er 19.00. 

Hjemmelaget spiller imidlertid med et betydelig press på seg denne mandagskvelden. Ny seier til Oilers vil kreve to seiere DNB Arena i tillegg til seiere i de resterende hjemmekampene for Jarmo Tolvanens spillere. Det er en drøy reise.

Hjemmeseier sørger derimot for at lagene er like langt foran onsdagens kamp #3 i DNB Arena. Mye på spill denne mandagen med andre ord. Slik det skal være i et NM-sluttspill.

Troppen 

Kjetil Martinsen røk ut med skade i lørdagens oppgjør og spiller ikke kamp #2 i Fredrikstad. For øvrig er oilerstroppen den samme som foran første kvartfinale. Scott Macaulay flyttes for anledningen fra back til løper.

To scoringer for Dan Kissel da Oilers tok første kvartfinalestikk lørdag. Får han og resten av gutta mer å juble for mandag kveld?(foto: Oddmund Sola)

Følg kampen

Nedslepp i Stjernehallen er 19.00.

Abonnerer du på TV2 Sumo kan du se oppgjøret direkte på denne linken.

HockeyXtra på TV2 Sportskanalen følger alle kveldens kvartfinaler. Sendestart 18.30.

Du finner som alltid fakta fra oppgjøret på Hockey Live.

Vi holder også våre følgere på Twitter oppdatert på utviklingen i kampen.

Runden

Det spilles kamp #2 i alle kvartfinaleseriene denne mandagen. Foruten Stjernen – Oilers går følgende oppgjør av stabelen:

  • Sparta – Storhamar (1-0 i kamper)
  • Lillehammer – Lørenskog (0-1 i kamper)
  • Vålerenga – Frisk Asker (0-1 i kamper)

Du kan lese forhåndsomtale til alle kveldens kamper på denne linken, ført i pennen av Heine Aarum for Norsk Topphockey og GET-ligaen.