Kamper

Norsk Topphockey

 

Klart for kamp #4

Semifinalen fortsetter. Fredag kveld er serien tilbake i Sparta Amfi. Oilers leder 3-0 i kamper og kan dermed sikre finalebilletten med ny seier. Sparta må vinne for å tvinge frem ny kamp i DNB Arena søndag kveld. 

Do or Die for hjemmelaget med andre ord. Lenny Erikssons gutter har vært nære i alle semifinalekampene så langt og vil selvsagt gi alt for å forlenge sesongen foran sitt eget publikum.

Troppen

Oilers reiser til Sarpsborg med den samme troppen som stilte til start i DNB Arena onsdag. Scott Macaulay står dermed over, i tillegg til de langtidsskadde spillerne #16, #23 og #71.

Jens Kristian Lillegrend (t.v.) og Henrik Holm har begge stått solide kamper så langt i semifinalen. Fredag kveld møtes de igjen. (foto: Oddmund Sola)

Følg kampen

Nedslepp i Sparta Amfi er 19.00.

TV2 Zebra sender oppgjøret direkte med sendestart 18.50.

Abonnerer du på TV2 Sumo kan du se oppgjøret direkte på denne linken.

Du finner som alltid fakta fra oppgjøret på Hockey Live.

Vi holder også våre følgere på Twitter oppdatert på utviklingen i kampen.

Runden

Det spilles kamp #4 i begge semifinaleseriene denne fredagen. Lillehammer er vertskap for Frisk Asker i Kristins Hall. Også det oppgjøret har nedslepp 19.00. Sendes direkte på TV2 Sportskanalen.

Du kan lese forhåndsomtale til begge kveldens kamper på denne linken, ført i pennen av Heine Aarum for Norsk Topphockey og GET-ligaen.

Klikker du på bildet nedenfor kommer du til oilers.no’s egen sluttspillportal. Her finner du det meste om Oilers i NM-sluttspillet 2017.