Kamper

Norsk Topphockey

 

Klart for Movemberkampen 2016

Vi er kommet til høstens mest hårete opplevelse i DNB Arena. Movemberkampen 2016 går av stabelen denne lørdagen. Motstander er Sparta. Nedslepp 16.00

Ønsker du å lese deg opp til kampen anbefaler vi vår medieguide, som alltid ført i pennen av Trygve Svendsen. Du finner den på denne linken.

Troppen

Oilers stiller mot Sparta med samme tropp som da de slo Frisk i Askerhallen torsdag kveld.Det betyr at Ruben Smith fremdeles er ute. Det samme er Markus Søberg og Petter Røste Fossen.

Gutta er klare for Movemberkampen 2016. (Foto og design: Rune Hagelin/Guru Media)

Unike drakter

Tradisjonen tro spilles Movemberkampen i et unikt draktsett. Draktene brukes kun denne dagen, og auksjoneres ut til inntekt for Movembers arbeid med å gi menns helse et ansikt.

Stig Ljosvik setter seg i stolen hos Brødrene Fevangs Barberstue under kampen lørdag. Målet er å stelle bart på 30 sekunder!
Klikk på logoen for å komme til movemberlaget for hele Oilersfamilien. Meld deg inn. Sammen er vi sterke! (design: Rune Hagelin)

Verdensrekord?

Så skal vi leke litt også denne lørdags ettermiddagen. Brødrene Fevangs Barberstue er tradisjonen tro på plass i DNB Arena når Oilers inviterer til bartefest. De steller din bart utenfor Sportsbaren.

Det er femte gang vi forener krefter med med barberbrødrene i kampen for menns helse. Vi bruker anledningen til å gjøre et lite rekordstunt. Innbarka oilersfan Stig Ljosvik ofrer skjegget og lar gutta stelle bart på 30 sekunder.

Vi ser ikke bort fra at dette er verdensrekord. Følg med i kampens powerbreaks og få med deg moroa!

Brødrene Fevangs Barberstue er på plass i DNB Arena under movemberkampen 19. november. Gjør som Mats Larsen Mostue. Få barten trimmet av de beste fagfolk på feltet. (foto: Henriette Time)

Bidra i kampen for menns helse

Vi utfordrer for øvrig publikum til å være med på laget og bidra til Movembers arbeid denne lørdagen. To enkle tips til hvordan du kan bidra:

  • Trykk på Movemberknappen når du handler i kiosk eller bar på kampen. Mange bekker små og så videre. En effektiv måte å samle inn solide summer om vi bidrar sammen.
  • Du kan Vippse penger til 10616 (Oilersspillernes Veldedighetsfond). Merk beløpet Movember, og vi sørger for at pengene sendes direkte videre til Oilers Movemberlag.
Bidra med en tier når du handler i kiosker eller barer på kampen mot Sparta. Sammen er vi sterke!