Kamper

Norsk Topphockey

 

Klart for neste istid

Isen i DNB Arena har lokket sesongsultne spillere en drøy uke allerede. Mandag 5. august var det derimot duket for sesongens første ordinære istrening med full tropp og støtteapparat. Nå går det slag i slag før GET-ligaen droppes i gang torsdag 12. september. 

Enkelte klubber har eget arrangement knyttet til sitt lags første istrening. I Oilers har vi valgt å legge kick-off for publikum til generalprøven mot Vålerenga i DNB Arena 7. september. Likefullt kriblet litt litt ekstra på den første treningsdagen, både for spillere og fremmøtte i DNB Arena.

Har du lyst å se gutta trene de neste dagene er DNB Arena åpen for alle. Hovedtreningene på is denne uken går av stabelen 10.15, med unntak av onsdag hvor klokkeslettet er 09.30.

Åtte nye

Utskiftninger fra sesong til sesong er en naturlig del av sporten. Hele tolv spillere fra lagbildet 2018/19 er ute. Åtte nye er kommet inn. I tillegg er Greg Mauldin som kom til klubben midtveis forrige sesong på plass.

Så kan man selvsagt diskutere begrepet nye, all den tid trioen Mathias Trettenes, Dan Kissel og Tommy Kristiansen har lang fartstid i Oilers med seg i bagasjen. Det er dog noen sesonger siden de tre hadde sin plass i hjemmegarderoben i DNB Arena.

På bildet under ser du sesongens nye fjes samlet etter mandagens trening.

Åtte spillere er nye i troppen siden avslutningen av forrige sesong. Tre av dem har riktignok til sammen 854 kamper for Oilers i bagasjen. Dan Kissel (fra venstre), Ludvig Hoff, Nicolai Bryhnisveen, Nolan Zojac, Brady Brassart, Mathias Trettenes og Andreas Klavestad, med Tommy Kristiansen foran, er klare for neste istid i DNB Arena. (foto: Kjetil Garvik)