Kamper

Norsk Topphockey

 

Klart for ny reise

Så er endelig forberedelsene til sesongen 2022/2023 i gang for alvor. Etter egentreningsprogram i sommeroppholdet samles oilerslagene til felletreninger på is i august. Gutta på A-laget startet uken med fysiske tester og hadde sitt første regulære ispass tirsdag.

Med en solid off-season i bunn gjør det naturligvis godt å komme i gang der spillerne liker seg aller best. På isen. Kampen om poeng nærmer seg også med stormskritt. Sesongens første offisielle kamp er CHL-oppgjøret mot Redbull Salzburg i Mozart-byen 1. september.

Før den tid skal regjerende dobbeltmester spille tre treningskamper. Første nedslepp finner sted i Stjernehallen 18. august.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Gutta er klare for ny istid. Tommy Kristiansen (fra venstre), Christoffer Katlsen og Daniel Bøen Rokseth på plass i DNB Arena. (foto: Øyvind Løvik)

Den tid den glede. Nå gjelder det å bruke de første ukene i august godt hjemme. Ettersom det denne høsten nok en gang er duket for ONS i Stavanger, blir det begrenset tilgang på isen i DNB Arena før start i CHL og Fjordkraft-ligaen. Mer om oppkjøringen i denne artikkelen.

Troppen Todd, Juha, Eirik og nystilsatt keepertrener Jarkko Hyytiä skal jobbe med nærmer seg forøvrig alle mann alle. Under tirsdagens trening var nykommerne Paul Bittner og Colton Beck på plass. Martin Lefebvre slutter seg til laget i helgen. Det samme gjør foreløpig siste signering Bryce Gervais.

Artikkelen fortsetter under bildet. 

Nye kolleger. Todd Bjorkstrand (til høyre) har fått ny sparringspartner inn i trenerteamet. Vi ønsker keepertrener Jarkko Hyytiä velkommen til Oilersfamilien. (foto: Øyvind Løvik)

Om du er interessert i å se nærmere sesongens oilersmannskap er alle guttas treninger i DNB Arena åpne. Laget går på is daglig, vanligvis rundt 10.15.

Så er også alle, små og store, velkommen til kick-off i DNB Arena torsdag 11. august 16.30. Les mer om dette arrangementet i egen sak på oilers.no.

Under kan du se flere bilder fra lagets istrening tirsdag.

Nykommer 1. Paul Bittner i farten. Minnesota-karen har lagt bak seg sine første skøyteskjær i DNB Arena. (foto: Øyvind Løvik)
Sunrise neste. Rudolfs Balcers er en av flere oilerseksporter som trener hjemme i DNB Arena sommertid. Snart er det Florida Pantheres og NHL som gjelder Rudi. (foto: Øyvind Løvik)
Rutinerte karer. Greg Mauldin (#24) tester lagkompis Henrik Holm under tirsdagens ispass i DNB Arena. (foto: Øyvind Løvik)
Passe deg for Juha! Assisterende trener Juha Kaunismäki har vært sentral i Oilers siden 2003 og gir seg ikke. (foto: Øyvind Løvik)
Thomas Berg-Paulsen har som vanlig smilet på lur. #20 gleder seg til ny sesong og jakten på mer gull. (foto: Øyvind Løvik)
Hjemme igjen. Stavangerkaren Vegard Faret er tilbake i hjembyen etter collegehockey i USA, og skal i første omgang spille pre-season i Oilers. (foto: Øyvind Løvik)
Nykommer 2. Canadiske Colton Beck er på plass i DNB Arena og har unnagjort sin første trening med nye lagkamerater. (foto: Øyvind Løvik)
The Captain gets going. Dennis Sveum er i gang med sin 16. sesong for Oilers. (foto: Øyvind Løvik)