Kamper

Norsk Topphockey

 

Klart for romjulshockey

En strålende 2016 nærmer seg slutten for Oilers. Siste utfordring før vi går inn i det nye året er Sparta. Dobbel dose faktisk. Kveldens kamp i DNB Arena er det første av to møter mellom lagene denne romjula. Lille nyttårsaften er det duket for retur i Sparta Amfi. Begge kamper har nedslepp 18.00.

Oilers og Sparta har møtt hverandre tre ganger tidligere denne sesongen. Alle oppgjør har endt med oilersseier, jevne kamper til tross. Sist gutta fra Hockeytown var på besøk måtte det overtid til for å kåre en vinner. Og det etter at Oilers utlignet Spartas ledelse i sluttsekundene. Jevne og tette romjulskamper i vente med andre ord.

Du kan lese deg opp på tall og fakta foran romjulskampene i vår medieguide på denne linken.

Spencer Humphries sørget for utligning på tampen av tredje periode forrige gang Sparta var på besøk. Da eksploderte DNB Arena. (foto: Oddmund Sola)

Solid motstand

Sparta har vært variert en del i prestasjonene så langt i sesongen, og ligger på en for de fleste overraskende 7. plass så langt. Tabellplasseringen er derimot uinteressant mener Coach Gulbrandsen.

– Sparta har et høyt bestenivå. De mønstrer et tungt og voksent mannskap som spiller aggressivt og går masse på skøyter, sier Pål.

Han gleder seg til å komme i gang etter tre uker kampfri.

– Vi har jobbet godt i avbrekket. Det handler mye om å bygge opp ressurser og overskudd foran det tette kampprogrammet i siste del av sesongen. Nå skal vi ut og spille intensivt og løse Spartas forchecking fra start, slår oilerstreneren fast.

Troppen

Petter Røste Fossen og Anders Henriksen er fremdeles ute for Oilers. Det nærmer seg dog comeback for begge.

Svein Petter Falk-Larssen står også over kampen onsdag kveld, grunnet sykdom.