Kamper

Norsk Topphockey

 

Rødt besøk i DNB Arena

De røde fra Fredrikstad inntar bortegarderoben i DNB Arena denne torsdagen. Det er andre møte mellom lagene denne sesongen. Oilers gikk seirende ut av bataljen i Stjernehallen 25. september.

Dessverre går kampen uten «vår» Joakim Hjelm i Stjernens backkorps. Jokke er hjemme med skade og må utsette gjensynet med sitt gamle publikum til neste korsvei.

En annen gammel kjenning er derimot på isen for Stjernen denne torsdagen. Keeper Tommy Johansen akslet oilersdrakt sesongen 2008/09. Motsatt vei har både Peter Lorentzen og Henrik Holm spilt for de røde.

Vil du lese deg skikkelig opp til kampen finner du mer om det meste i vår mediaguide på denne linken.

Josh Soares sto for en av scoringene da Oilers slo Stjernen i Stjernehallen 25. september. Får #55 og de andre mer å juble for denne torsdagen? (foto: Oddmund Sola)

Coach Gulbrandsen forventer seg et fartsfylt oppgjør i DNB Arena.

– Dette er to lag med fart. Begge liker å tenke offensivt og forchecke aggressivt. Jeg synes Stjerner fremstår med et mer balansert lag enn på lenge denne sesongen. Et av de bedre lagene i ligaen, sier Pål.

Han sitter igjen med en god følelse etter 2-4 seieren i Kristins Hall søndag.

– Starten var ikke bra av oss. Lillehammer kunne fort ha puttet mer enn to på oss i 1. periode. Etterhvert tar vi derimot over kampen, og fullfører alt i alt en solid bortekamp, sier oilerstreneren.

Troppen mot Stjernen er den samme som mot Lillehammer, i tillegg til en lokal unggutt som debuterer.

– Petter Røste Fossen venter fremdeles med å komme i gang med sin sesong. I tillegg er CDA ute nok en kamp. Jeg kan derimot å melde om en debutant. Even Myhreng blir med på back. Det er kjekt, avslutter Pål til oilers.no.

Debutant! Even Myhreng spiller sin første kamp for A-laget til Oilers mot Stjernen torsdag kveld. (foto: Kjetil Garvik)
Tim Kunes og Peter Lorentzen treffer supporterne og signerer program 15 minutter etter kampen mot Stjernen.