Kamper

Norsk Topphockey

 

Klart for trekning!

Etter en hockeyvår som stort sett har handlet om det vi ikke fikk gjøre er det gledelig å by på The Real Thing denne onsdagen. Første runde i sesongens Champions Hockey League skal trekkes. Oilers er ett av 32 deltakerlag. Du kan følge den spennende seansen direkte på ligaens digitale flater. 

Dette er femte gang Oilers deltar i det beste europeiske selskap. Etter å ha vært fast innslag de fire første sesongene (CHL startet opp høsten 2014) er vi nå tilbake etter to års opphold. Vi gleder oss til å igjen kunne by vårt publikum i DNB Arena på topp internasjonal hockey.

Hvem vi møter i 16-delsfinalen kan du få med deg på linken under. Sendingen fra CHLs studio starter 18.00 og presenteres av den sveitsiske kanalen SRF. Ligaens president Peter Zahner og CEO Martin Bauman er på plass sammen med programleder Jann Billeter.

Mer om Champions Hockey League, sesongens oppsett og regler for trekning under videoen. 

Som det meste kommende sesong er også oppsettet for Champions Hockey League påvirket av den pågående koronapandemien. Plan A, som også ligger til grunn for trekningen denne onsdagen, er å starte opp med 16-delsfinaler 6. oktober. Lagene møter hverandre hjemme og borte.

Kort fortalt er klubbene foran trekningen sortert i to nivå. De 16 høyest rankede trekkes mot de 16 øvrige. Videre sier reglene at lag fra samme nasjonale liga ikke kan møte hverandre i første runde.

Oilers hører til på nivå to og skal dermed ut mot ett av de høyest rankede lagene i høstens 16-delsfinale.

Utfyllende informasjon om oppsett og regler kan du lese på CHLs sider. 

Du kan også ta en titt på ligaens informasjonsvideo på denne linken. 

BRATISLAVA,SLOVAKIA,22.MAY.19 - ICE HOCKEY - IIHF World Championships, CHL, Champions Hockey League, draw. Image shows pucks. Photo: GEPA pictures/ Andreas Pranter