Kamper

Norsk Topphockey

 

Klart for treningskamper

Fjorten dager med intensiv trening er over. Tirsdags morgen går turen til slovenske Maribor, hvor EBEL-lagene Graz, Vienna og Klagenfurt venter gutta i treningskamper denne uken. 

Du får fyldige rapporter fra aktivitetene i Maribor på oilers.no og våre sosiale medier.

Tradisjonen tro er Øyvind Fiskaa på plass når Oilers møter østerriksk motstand i sesongoppkjøringen. Øyvind er bosatt i Wien og følger EBEL tett. Han leverer forhåndsomtaler og oppsummeringer fra Oilers’ kamper.

Selve kampene oppdateres på Oilers’ Twitter. Snapchat-kontoen kommer også til å være aktiv, og på Instagram poster gutta glimt fra livet på tur.

Artikkelen fortsetter under bildet. 

Rudi Hiti Cup

Oilers deltar i Poletna Hokejska Liga, også kalt Rudi Hiti Cup. I alt ni lag fra Østerrike, Frankrike, Slovakia og Norge spiller kamper i Ledna Dvorana Maribor i løpet av det ni dager lange arrangementet.

Våre kamper er som følger:

  • Onsdag 16. august 19.30: Graz 99ers – Oilers
  • Fredag 18. august 16.00: Vienna Capitals – Oilers
  • Lørdag 19. august 19.30: KAC Klagenfurt – Oilers

Artikkelen fortsetter under bildet. 

Pål Gulbrandsen forbereder spennende treningskamper i Maribor. Han gleder seg til å se laget i kampsituasjon igjen. (foto: Kjetil Garvik)

Coach Gulbrandsen gleder seg

Pål Gulbrandsen har hatt laget på is drøyt to uker. Nå gleder han seg til å konkurrere igjen.

– Det er tross alt derfor vi trener. Gutta er godt forberedt og gleder seg til å spille kamper. I fjor trente vi steinhardt fra første dag under oppkjøringen. Denne gang har vi spredt det litt mer ut, uten at det har gått ut over kvaliteten. Og vi har, bank i bordet, minimalt med skader i troppen, forteller hovedtreneren dagen før avreise til Maribor.

Han får se mange nye spillere i aksjon i sesongens første treningskamper. I tillegg til at flere av juniorgutta blir med på tur.

– Vi har en solid kjerne av etablerte spillere i troppen. De sørger for kontinuitet og gjør det enklere for de nye å finne sin plass. Jeg synes den biten har gått veldig bra så langt, sier Pål.

På trening så langt har Pål og co. spilt mye med Børresen/Forsberg/Løvlie, Salsten/Soares/Romano, Hoff/Medhus/Lorentzen og Reed/Kokkala/Søberg i løperrekkene.

– Det med rekker er selvsagt ferksvare, men det er i alle fall et sted å starte. Jeg ønsker å ha rekker med driv som jevnt over kan samhandle med høy intensitet. Spillervendinger og omstillinger er stikkord. Da trenger jeg rekker som orker å gå mye på skøter. Det ser lovende ut så langt, avslutter Pål til oilers.no.