Kamper

Norsk Topphockey

 

Klart for kamp #3

Kampen om semifinaleplass i årets NM-sluttspill fortsetter. Klart for kamp #3 i Askerhallen denne mandagen. Det står 1-1 i serien så langt. Oppgjøret sendes direkte på TV2 Sportskanalen med sendestart 18.50.

Troppen

Josh Soares soner sin femte av i alt seks kamper etter karantenen han pådro seg mot Vålerenga 6. februar. Josh vil med andre ord være tilbake på isen i fredagens kamp #5 i Askerhallen. Henrik Solberg er skadet og ute resten av sesongen.

Oilers stiller dermed med samme tropp som vant lørdagens oppgjør i DNB Arena.

Følg kampen

Nedslepp i Askerhallen er 19.00.

  • Kampen sendes dirkte på TV2 Sportskanalen. Abonnerer du på TV2 Sumo kan du også se oppgjøret direkte på denne linken.
  • Du finner som alltid fakta fra oppgjøret på Hockey Live.
  • Vi har Peter Honore på plass i Askerhallen. Han holder snapchat igang for våre følgere. Vi oppdaterer også kamputviklingen på Oilers Twitter.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Ny batalje på gang for Lassi Kokkala (til venstre), William Rapuzzi og resten av gutta mandag kveld. Klarer de å overliste keeper Niklas Dahlberg og co. i egen hule? (arkivfoto: Oddmund Sola)

Øvrige kvartfinaler

Det spilles kamp #3 i alle de fire kvartfinaleseriene i NM-sluttspillet 2018 denne mandagen. Stillingen i de øvrige kampseriene er som følger: (hjemmelag nevnt først):

  • Storhamar – Lørenskog 2-0
  • Sparta – Manglerud Star 1-1
  • Lillehammer – Vålerenga 2-0

Du finner for øvrig lesestoff om Oilers i kvartfinaleserien så langt om du går til vårt mediesenter på sluttspillportalen.