Kamper

Norsk Topphockey

 

Kontinuitetsbærere tar nye veier

Spillere kommer og går i hockey og oilers.no har liten tradisjon for å markere spillere som av ulike årsaker fortsetter i andre klubber. Noen ganger faller det derimot naturlig å skrive noen ord. Mats Larsen Mostue gjorde det tidlig klart at han valgte å ta turen hjem til Hamar etter forrige sesong. Nå er det klart at også Henrik Medhus ser seg om etter ny arbeidsgiver. 

Dermed er det klart at Oilers mister ytterligere to kontinuitetsbærere i garderoben. Peter Lorentzen legger som kjent opp etter ti fantastiske sesonger i klubben. Du kan lese mer om Pete og Oilers i denne artikkelen.

Mats og Henrik står begge med seks sesonger i Oilers og har til felles at de bidro mye mer enn bare på isen. Få har skapt mer «lott og løye» og positiv energi i og rundt laget enn Mats Larsen Mostue, ofte i spann med Daniel Rokseth eller Tommy Kristiansen. Vi kan ikke annet enn å gratulere Storhamar med å ha fått gogutten hjem. Vi gleder oss til se ham tilbake på isen i DNB Arena når lagene møtes. Kanskje kan vi kvittere med noen blåmerker i samme farge som drakten.

Lykke til på Hamar Mats!

Artikkelen fortsetter under bildet.

Hjem til Fjøset og gulblått for Mats Larsen Mostue neste sesong. Gjenforening med Joakim Jensen (bildet) blir det derimot ikke ettersom klubbveteranen la opp etter forrige sesong. (foto: Oddmund Sola)

Henrik Medhus har på sin side fått beskjed om at han ikke inngår i klubbens planer de kommende sesongene. Henrik ønsker å spille videre og skulle gjerne gjort det for Oilers, men dette er også en del av en hockeyspillers hverdag. Henrik er takknemlig for seks gode år i DNB Arena.

– Det er ikke så mye annet å si enn det. Årene i Oilers har vært fantastiske. Jeg har hatt et godt forhold både til gutta på laget, alle i administrasjonen, samarbeidsnettverket og våre supportere. Det blir nok litt annerledes nå, men jeg er ikke klar for å gi meg. Noe konkret å melde på klubbsiden har jeg derimot ikke. Agenten jobber, så vi får se hva det blir til, sier Hundvåg-gutten til oilers.no.

Og han vet hva han snakker om når det gjelder bredden av Oilersfamilien. Henrik har vært høyt og lavt og bidratt med mye for klubben de siste seks årene. Ikke minst innenfor vårt samfunnsarbeid. For eksempel har flere tusen 9. klassinger fra regionen truffet #27 i forbindelse med prosjektet Behold korken på.

Vi ønsker Henrik lykke til i jakten på ny klubb og sesongene som kommer!

En av Oilers' fremste ambasadører de siste seks sesongene ser seg om etter ny arbeidsgiver. Heldige er de som får Henrik Medhus på laget. (foto: Oddmund Sola)

Du finner fyldig statistikk fra Mats Larsens Mostues’ seks sesonger i Oilers på denne linken

Tall og fakta på Henrik Medhus finner du her.