Kamper

Norsk Topphockey

 

Koronavirus/COV19 – vår beredskap

Mange er opptatt av det økende antallet mennesker som smittes med Koronavirus, så vel i Norge som internasjonalt. Det har vi stor forståelse for. Ettersom Oilers’ kamper i DNB Arena samler mange mennesker ønsker vi å informere om hvilke tiltak vi gjør i den rådende situasjonen.

Vi tar gjeldende situasjon på det største alvor og har innført flere retningslinjer for å holde det rent under våre kamper og øvrige arrangementer.

Antibac settes ut i hele arenaen. Middelet vil være spesielt synlig og tilgjengelig ved spisesteder og barer. Disse er merket og lette å finne.

Videre øker vi beredskapen med kontinuerlig desinfisering og renhold på toaletter og øvrige kontaktflater i arenaen. Dette tiltaket kjøres til siste mann har dratt fra våre arrangementer.

Artikkelen fortsetter under bildet. 

Ettersom DNB Arena også er vertskap for andre arrangementer, som for eksempel kommende ukes konsert med Bryan Adams, vil vi viderebringe vår samarbeidspartner Live Nation sin informasjon i saken:

Uttalelse fra Live Nation

På nåværende tidspunkt går alle våre arrangementer som planlagt. Vær trygg på at sikkerheten og helsen til alle våre ansatte og besøkende er vår største prioritet og at vi forholder oss til de råd og anbefalinger Folkehelseinstituttet har.

Alle våre spillesteder øker sitt fokus på hygieneråd gjennom informasjon til personell, artister og publikum ved blant annet informasjonsplakater, tilgjengelige hygieneprodukter, samt renhold og desinfisering av utsatte punkter.

For oppdatert informasjon, besøk sidene til Helsedirektoratet og Folkehelseinstituttet:

https://www.helsedirektoratet.no/

https://www.fhi.no/