Kamper

Norsk Topphockey

 

Kvartfinalene nærmer seg

Etter flere ukers hvilemodus på grunn av OL i Sør Korea ble GET-ligaen droppet igang igjen denne helgen. Nå nærmer oppstarten av NM-sluttspillet seg for alvor. Vi er med andre ord kommet til selve indrefileten av hockeysesongen. 

Oilers avslutter grunnserien mot Tommy Kristiansen og Sparta tirsdag 27. februar. Samme kveld blir det klart hvem vi møter i kvartfinalene som starter på bortebane torsdag 1. mars. Lørdag 3. mars er det duket for første kvartfinalekamp i DNB Arena

Billetter til kampene får du som vanlig på Ticketmaster. Husk at sesongkortinnehavernes forkjøpsrett til kvartfinale #2 og #4 er ute. Du kan med andre ord sikre deg de beste plassene allerede nå.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Spenning fra første dropp

NM-kvartfinalene har de seneste sesongene vært forbundet med lite spenning. Publikumsinteressen har også gjenspeilet dette. Mange har ventet til semifinalene før de de har koblet seg på for alvor.

Årets NM-sluttspill blir annerledes. Etter en svak seriesesong er vi outsidere og må slå nedenfra. Det blir tøff motstand allerede i første runde, og gutta trenger virkelig at publikum stiller opp fra første dropp. Denne våren får vi testet ut «Sammen er vi sterke» i praksis.

Historikk

Og ser vi litt bakover i tid er Oilers’ kvartfinalehistorie såvisst ikke uten dramatikk.

Tenk bare klubbens første sluttspill. Køen for å komme inn sto fra Siddishallen til der Clarion Hotel Energy ligger idag da Oilers slo Trondheim IK ut i best av fem-serien i 2004. Og avansementet til semifinale ble feiret som en finaleseier.

Også kvartfinalene mot Sparta i 2006, Comet i 2007 og Lillehammer 2010 bød på mye spenning. I positiv forstand. I negativ ende av skalaen finner vi sesongene 2005 (mot VIF) og 2008 (mot SIL) hvor Oilers forlot NM-sluttspillet uten å vinne en eneste enkeltkamp i kvartfinalen.

Du kan lese mer sluttspillhistorikk på denne linken.

Klikker du på bildet overfor kommer du til forsiden i vår sluttspillportal. Her finner du det alt du trenger å vite om Oilers i NM-sluttspillet 2018.